کد خبر 1057212
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱

یک عضو هیأت امنا مسجد جامع لویزان گفت: خواهران و برادران بسیجی و نمازگزار این مسجد روزانه ۲۵۰۰ پرس سوپ جو طبخ و نیز ۷۰۰ بطری آب پرتقال برای بیماران کرونایی و کادر پزشکی بیمارستان‌های تهران تولید می‌کنند.

به گزارش مشرق، قاسم کسائی، عضو هیأت امناء مسجد جامع لویزان اظهار داشت: از ۱۰ فروردین‌ماه، ستاد پشتیبانی مبارزه با ویروس کرونا در محله لویزان و دو پایگاه معنوی آن مسجد جامع و آستان مقدس امامزادگان پنج تن (ع) تشکیل شد و خواهران و برادران مسجدی و بسیجی این محله، در برنامه‌های مختلف بسیج شدند.

بیشتر بخوانید:

سنگربانان نماز جمعه در سنگر مقابله با کرونا +فیلم

آب‌گیری روزانه ۶۰۰ کیلوگرم پرتقال توسط مسجدی‌ها

وی افزود: روزانه ۶۰۰ کیلوگرم پرتقال در فضا مسجد آبگیری می‌شود که ابتدا توسط برادران طی ۴ مرحله با اسکاچ، سرکه، نمک و آب شست‌وشو  و در نهایت توسط خواهران در طبقه دوم مسجد، آب‌گیری می‌شود.

کسائی تصریح کرد: روزانه ۷۰۰ بطری آبمیوه توسط حدود ۲۳ نفر از مسجدی‌ها تولید و به بیمارستان‌های محل بستری بیماران مبتلا به کرونا ارسال می‌شود.

طبخ روزانه ۲۵۰۰ پرس سوپ جو 

مسئول هماهنگی ستاد پشتیبانی مبارزه با کرونا مسجد جامع لویزان گفت: دومین فعالیت مسجدی‌ها، طبخ سوپ جو برای بیماران مبتلا به کروناست که برای این امر روزانه این سوپ حاوی مواد مغذی همچون ذرت، قارچ، هویج، مرغ و سبزی در آشپزخانه امامزاده پنج تن (ع) طبخ و به بیمارستان مسیح دانشوری و طالقانی تهران ارسال می‌شود تا برای بیماران و کادر پزشکی سرو شود.

وی با بیان اینکه طی این ایام، روزانه ۲۵۰۰ پرس سوپ جو برای بیماران طبخ شده است، خاطرنشان کرد: تمام هزینه‌های مالی این طرح با کمک‌های مردمی تأمین شده است.

منبع: فارس