کد خبر 1058681
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۷

اگرچه نادرستی این ادعا از همان ابتدا معلوم بود، اما پست اینستاگرامی یک بازیگر آمریکایی و یک خواننده و تهیه‌کننده موسیقی استرالیایی به ابهامات و شایعات در مورد ارتباط این فناوری و شیوع کرونا افزود.

به گزارش مشرق، «محمد رستم پور» فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

بر اساس گزارش بی‌بی‌سی، سه دکل مخابراتی در انگلیس به خاطر اطلاعات نادرست کاربران شبکه‌های اجتماعی در مورد ارتباط فناوری 5G با شیوع ویروس کرونا آتش گرفته‌اند. برخی گروه‌های فیس‌بوک انگلیسی در مورد ارتباط فناوری 5G  با ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و در نتیجه انتشار ویروس کرونا در تمام بدن مطالبی منتشر کرده‌اند و در نتیجه، سه دکل مخابراتی پوشش این فناوری در بیرمنگام به آتش کشیده شد.

اگرچه نادرستی این ادعا از همان ابتدا معلوم بود، اما پست اینستاگرامی یک بازیگر آمریکایی و یک خواننده و تهیه‌کننده موسیقی استرالیایی به ابهامات و شایعات در مورد ارتباط این فناوری و شیوع کرونا افزود. «وودی هارلسون» و «جیسون گاردینر» اکنون متهمند با انتشار اطلاعات نادرست باعث هرج و مرج در بخش‌هایی از انگلیس شده‌اند.

فناوری 5G یکی از جدی‌ترین اختلافات فنی انگلیس و آمریکا در حوزه داد و ستد تجاری با چین است. آمریکا اعتقاد دارد این فناوری زمینه جاسوسی چین از انگلیس را فراهم می‌کند و از سویی دیگر انگلیس تأکید دارد مخالفت‌های آمریکا به دلیل رقابت‌های تجاری دولت ترامپ با چین است.

اتحادیه ارائه‌کننده خدمات سرویس موبایلی انگلیس این ادعاها را کاملاً بی‌اساس خوانده و آن را در ادامه شایعاتی که پیش از این در مورد اثر سوء دکل‌های مخابراتی بر سلامتی انسان در شبکه‌های اجتماعی فراگیر می‌شده، دانسته است. با این حال، همچنان کارگران بخش خصوصی در حوزه خدمات موبایلی هنگام نصب تجهیزات این فناوری، از سوی مردم مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند. مردم می‌گویند اولین دکل‌های ارتباطی فناوری 5G در ووهان نصب شده و کرونا هم از این شهر شیوع پیدا کرده است. در حالی که کرونا در ایران و ژاپن که هنوز این فناوری را وارد نکرده‌اند، نیز شیوع پیدا کرده است.

آفکام یا تنظیم‌کننده مقررات و دستورالعمل‌های ارتباطاتی انگلیس می‌گوید ماجرا از یک شایعه معمولی پیچیده‌تر است. گروه‌های متعددی در فیس‌بوک تشکیل شده تا زیرساخت‌های فناوری 5G در انگلیس نابود شود. در یکی از این گروه‌ها، یک پرستار ادعا کرده است این فناوری اکسیژن را از ریه‌های شما بیرون می‌کشد!