کد خبر 1059170
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴

شکوری با بیان این‌که برای افزایش تاثیرگذاری خود در این فدراسیون نمی‌توانست در برخی امور دخالت کند، گفت: من سرپرست بودم و تلاش کردم با گذشت زمان نفوذ را بالاتر ببرم و گذشت زمان این موضوع را ثابت کرد.

به گزارش مشرق، ابراهیم شکوری در برنامه تلویزیونی "فوتبال برتر" درباره ورود و خروج از فدراسیون فوتبال و قبول سرپرست دبیرکلی این فدراسیون به مدت ۱۶ ماه، گفت: من از طریق سعید دقیقی به فدراسیون فوتبال معرفی شدم. در آن مقطع و در راستای جوانگرایی در بخش مدیریتی، چندین پست مختلف به من پیشنهاد شد. در این بین من شناخت کمی نسبت به مسئله دبیرکلی داشتم اما سمت معاون دبیرکل را پیشنهاد کردم و از اردیبهشت ۹۷ وارد کار شدم. سپس بحث بازنشسته‌ها پیش آمد که  با توجه به تجربه‌اندوزی من در این پست، به عنوان سرپرست دبیرکلی انتخاب شدم. من هم مانند هر کسی از این پست استقبال و سعی کردم در کارم مشکلی ایجاد نشود تا برچست مدیر نبودن از روی فوتبالیست‌ها برداشته شود.

وی در واکنش به این‌که آیا او به صورت فرمالیته در دبیرکلی فدراسیون فوتبال حضور داشت و در واقع فقط نقش امضاءکننده اسناد را ایفا می‌کرد؟، گفت: یک صندلی را فدراسیون فوتبال در اختیار من گذاشتند که پایه نداشت. بارها شنیدم که می‌گفتند من اسناد را امضاء می‌زنم. مجبور بودم با پای خودم صندلی را حفظ کنم. طبیعی بود که درباره جوانی که کار اجرایی نکرده است و پست بزرگی را گرفته، این حرف‌ها مطرح شود. از طرفی یک مقدار هم منطقی بود از حضور آقای ساکت استفاده کنم و در مواردی از او مشورت گرفتم اما تمام دوستان در فدراسیون فوتبال شاهد هستند که کلیه کارهای دبیرکلی را خودم انجام دادم.
سرپرست دبیرکلی سابق فدراسیون فوتبال یادآور شد: در مواردی هم با مدیران فدراسیون فوتبال به اختلاف خوردم و چه بسا در مواردی هم مراعات کردم. ساکت بزرگتر از من بود و سعی می‌کردم اخلاق را رعایت کنم اما در تصمیم‌گیری‌های مربوط به دبیرکلی کاملا مستقل بودم. البته باید گوشزد کنم که دبیرکل تصمیم‌گیر نیست و فقط مسئول امور اجرایی است. انتخاب سرمربی مربوط به دبیرکل نیست. به طور مثال در انتخاب ویلموتس من نقشی نداشتم و فقط امور اجرایی را ایفا کردم.
شکوری در واکنش به این‌که او طبق صحبت‌هایش اختیارات لازم را برای اجرای درست امور نداشته است، گفت: اگر دبیرکل فدراسیون شوم، این مسائل را اجرا می‌کنم. اگر می‌خواستم در برخی موارد دخالت کنم، ۱۶ ماه کار نمی‌کردم. سعی کردم با برنامه بلندمدت تا جایی که می‌توانم بمانم و به فوتبال کمک کنم. با گذشت زمان، تاثیرگذاری من هم بیشتر شد و سعی کردم بیشتر در امور فدراسیون دخالت کنم.

بیشتر بخوانید:

فیلم/ صحبت‌های شکوری درباره قرارداد ویلموتس


وی با اشاره به بخشی از اقداماتش و کنار رفتن کی‌روش از هدایت تیم ملی ایران خاطرنشان کرد: بعد از رفتن کی‌روش، با رنار در دوبی جلسه گذاشتم و درباره مربیگری صحبت کردم و سعی کردیم یک مربی خوب را برای فدراسیون انتخاب کنیم. من دوستانه با او صحبت کردم که با توجه به شرایط موجود او به تیم ملی نیامد. البته او گفته بود که تیرماه می‌تواند به تیم ملی بیاید و ما نمی‌توانستیم منتظر او بمانیم.
سرپرست دبیرکلی سابق فدراسیون فوتبال در واکنش به این‌که چرا همان زمان رنار با مبلغ کمتر به جای ویلموتس انتخاب نشد؟، اظهار کرد: در آن مقطع تصمیم خوبی گرفتیم که او نیامد. اگر همان اتفاقات مربوط به ویلموتس برای رنار رخ می‌داد، متهم می‌شدیم. یک مربی خوب با قیمت کم در جایی کار نمی‌کند.
شکوری درباره برکناری از فدراسیون فوتبال در ۲۸ اسفند ۹۸، گفت: من ۲۸ فروردین ۹۹ از فدراسیون فوتبال کنار نرفتم و روز ششم فروردین با بهاروند صحبت کردم. صحبتی با او داشتم و گفت که احتمالا تغییراتی را ایجاد کنیم. من بالغ بر ۱۰ بار این صحبت را شنیده بودم. نفرات متعددی قرار بود جای من انتخاب شوند. واقعیت این بود که تصور کردم باز هم مانند دفعات قبل اتفاقی رخ نمی‌دهد.

وی درباره این‌که چرا به یک‌باره او را از فدراسیون فوتبال کنار گذاشتند؟، اظهار کرد: جواب این سوال را نمی‌دانم.

شکوری درباره این‌که آیا بیش از حد برای ماندن در فدراسیون فوتبال با مدیران بالادست خود مماشات نکرده است؟، گفت: من رفتار سازمانی را رعایت کردم. من بارها کلیه مسائل را به صورت مکتوب به روسای فدراسیون فوتبال اعلام کردم. من مباحثی مانند سرمربی تیم ملی و مشکلات فدراسیون فوتبال مانند مشکلات بخش بین‌الملل را به‌صورت مکتوب اعلام کرده بودم. بخش بین‌الملل مشکلات زیادی داشت. یک روز فیفا می‌گفت چهار بار ایمیل زدیم و جواب ندادید. یک روز درباره اساس‌نامه ارسالی به AFC مشکلاتی به وجود آمد.
سرپرست دبیرکلی سابق فدراسیون فوتبال درباره جزییات و نحوه عقد قرارداد ویلموتس با فدراسیون فوتبال گفت: در رابطه با قرارداد نقشی نداشتم. در انتخاب اسکوچیچ هم نقشی نداشتم چرا که در آن مقطع من در سوئیس بودم و خودم هم صبح این مسئله را فهمیدم. طبق اساس‌نامه فدراسیون فوتبال کارم را انجام دادم. قطعا اگر روزی بحث سرپرستی کنار برود و اسم دبیرکل روی من باشد، نوع رفتارم خیلی فرق می‌کند.
وی درباره پرداخت نشدن دستمزد بخش زیادی از مربیان، بازیکنان پایه و کارکنان فدراسیون فوتبال، گفت: واقعا پولی وجود نداشت. باید تشکر کنم از کلیه کارکنان فدراسیون، مربیان و بازیکنان تیم‌های ملی در تمام رده‌ها و رشته‌ها که خیلی عذاب کشیدند.
شکوری بدهی‌های فدراسیون فوتبال را حدود ۶۰ میلیارد تومان برشمرد و گفت: در فروردین ماه باید چک شستا برای پرداخت حقوق ویلموتس را هم پرداخت کنیم که حدود ۳۰ میلیارد تومان است. حقوق عقب‌افتاده فقط کادر تیم‌های ملی و داوران را باید پرداخت می‌کردیم. امیدواریم با اتفاقاتی که در آینده رخ می‌دهد، پول فیفا به حساب فدراسیون فوتبال تزریق شود.
وی درباره پرونده ویلموتس مبنی بر دریافت حقوق ۶/۵ میلیون دلاری از فدراسیون فوتبال، اظهار کرد: قرارداد به گونه‌ای است که ویلموتس در شرایط عادی نباید برنده شود. خودم قرارداد را تا لحظه‌ای که شکایت نکرده بود، ندیده بودم. فکر می‌کنم نتواند این مبلغ را بگیرد.