پیشنهاد بازیگر عربستانی برای استفاده از زندانیان بخصوص زندانیان امنیتی به عنوان موش آزمایشگاهی برای تست داروهای جدید با موجی از اعتراض کاربران عرب روبه‌رو شد.

به گزارش مشرق، «مرام عبدالعزیز» بازیگر عربستانی مقیم بحرین با انتشار توییتی درباره استفاده از زندانیان برای آزمایش داروی کرونا موجی از خشم و مخالفت در میان کاربران عرب به راه انداخت.

وی در توییت خود نوشت: اگر دست من بود تنها به زندانی کردن بازداشت‌شدگان بویژه کسانی که به خاطر مسایل امنیتی بازداشت می‌شوند یا محروم کردن آنها از آب و غذا کفایت نمی‌کردم. می‌توان به عنوان مجازات از آنها برای آزمایش  داروهای جدید استفاده کرد حتی اگر به نتایج تضمین شده نرسد، تا کشور از آن استفاده کند. این بهتر از آزمایش بر روی موش‌ها یا میمون‌هایی است که به ما آزاری نرسانده‌اند.

پس از این توییت بسیاری از کاربران عرب به این بازیگر حمله و اعلام کردند، او حق ندارد درباره انسان‌های دیگر اینچنین نظر بدهد.

دو کاربر به نام «محمد منیع» و «mohammmed slil» خطاب به وی گفته‌اند: خدا رو شکر که دست تو نیست؛ خدا تو رو هدایت کنه...

کاربر دیگری به نام «نصر الحسینی» نوشت: زندانی با هر اتهامی که زندانی شده باشد بر اساس قوانین معمول در کشورش محاکمه خواهد شد و امانتی نزد طرف‌های مربوطه است. زندانی، موش آزمایشگاهی نیست. تو را به استعفار زیاد، صدقه و کشیدن دست بر سر یتیمان نصیحت می‌کنم زیرا قلب را نازک می‌کند. خداوند ما را از آنچه تو به آن مبتلا هستی، دور نگه دارد و حالت را خوب کند.

کاربری هم خطاب به وی نوشته: خدا تو را شفا دهد. 

فردی به نام «سعید الشحی» هم گفته: کرامت انسان با قانون حفظ شده، دولت نهادهای خودش را دارد و هر کسی علیه دولت مرتکب خطا شود محاکمه قانونی خواهد شد.... به گمانم شما انسانیت فطری نداری و هر زندانی می‌تواند نزد دادستانی از شما شکایت کند.

کاربری به نام «راضی البلوی» نوشته: اگر دست من بود حرف تو را درباره تفاله‌های هنر پَست اجرا می‌کردم که فایده‌ای برای کشور نداشته‌اند. 

مرام عبدالعزیز در پاسخ به صدها توییت اعتراضی کاربران عرب، در ویدئویی تازه گفت که منظور او شرط داوطلبانه بودن این موضوع بوده است.

وی اعلام کرد: شرط انجام آزمایش‌ داروها این است که فرد داوطلب و سالم باشد، اگر زندانی در مسایلی مانند مسایل امنیتی وجود داشته باشد و مشخص نیست کی آزاد می‌شود این امکان وجود دارد که از او پرسیده ‌شود آیا حاضر است داوطلب آزمایش دارو شود و او اگر بخواهد می‌تواند پای برگه را داوطلبانه امضا کند تا هم از محکومیت او کم شود و هم برای کشور مفید باشد.

مرام در توییتی هم نوشت، خودش مدتهاست در زمینه اهدای سلول‌های بنیادین پیشقدم شده و وصیت کرده پس از مرگ، اعضایش را اهدا کنند.

منبع: فارس