کد خبر 1060078
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۶

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی با بیان اینکه ویروس کرونا در صورت اعمال دمای کافی از بین می‌رود، مدت زمان مورد نیاز برای از بین رفتن ویروس در غذا را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، دکتر سید هدایت حسینی، استاد گروه علوم و صنایع غذایی انستیتوی تحقیقات تغذیه‌ای کشور در خصوص انتقال ویروس کرونا از طریق غذا اظهار کرد: بر اساس آخرین منابع معتبر علمی، ویروس کرونا در صورت اعمال دما و زمان کافی در هنگام پخت مواد غذایی به‌طور کامل از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید:

۱۴ نکته تغذیه‌ای برای بهبود یافتگان کرونا

چند نکته مهم برای پیشگیری از کرونا در ادارات

وی با اشاره به گزارش‌های علمی موجود در حوزه ایمنی موادغذایی افزود: ویروس کرونا در دمای ۵۶ درجه سانتیگراد طی مدت ۳۰ دقیقه از بین می‌رود و برای نابودی این ویروس در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد حداقل ۵ دقیقه زمان لازم است.

حسینی ادامه داد: هر چقدر میزان چربی و پروتئین در یک ماده غذایی بیشتر باشد، با توجه به اثر حفاظتی این مواد از ویروس، دمای بالاتری برای از بین بردن ویروس در زمان سالم‌سازی حرارتی لازم است؛ بنابراین توصیه می‌شود در زمان پخت مواد غذایی حتما از دمای بالاتر از ۷۰ درجه سانتیگراد و حداقل زمان ۵ دقیقه حرارت استفاده شود.

منبع: تسنیم