کد خبر 1065815
تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۶

بدون مبالغه، حاج علی فضلی با هر درجه و مقام ، اسطوره خدشه ناپذیر یک «بسیجی تمام عیار» است.گرد آوری و انتشار تصاویری از سردار حاج علی فضلی ، برای مشرق و مشرقیان افتخار است.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، حاج علی فضلی در میان یادگاران دفاع مقدس از سرشناس ترین هاست. کمتر پیدا خواهید کرد جوانان بسیجی ، آن هم از نوع نسل سومی را که «حاج علی» را نشناسند ، چه برسد به نسل دومی ها و بر و بچه های جنگ. حاج علی فضلی در سال های آسمانی جهاد و شهادت فرماندهی لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع) را بر عهده داشت . در چند موقعیت محدود هم فرماندهی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) را به دست گرفت اما در نهایت ایشان را سردار لشکر سیدالشهدا می دانند و بر و بچه های بسیجی سپاه تهران و کرج بیشتر با او مانوس بودند. مدتی طولانی هم جانشین سازمان «بسیج مستضعفین» بود و باز هم بسیجیان بیش از همه با او دمخور بودند.

در پنجمین همایش چهره های ماندگار، «حاج علی»به عنوان یکی از نماد های ملی ایران اسلامی معرفی شد اما بدون مبالغه و تعارف ، حاج علی فضلی با هر سطحی از مسئولیت و درجه و مقام ، اسطوره خدشه ناپذیر یک «بسیجی تمام عیار» است. هر کس ، با هر عقیده و مرامی (به غیر از دشمنان خونی انقلاب) فقط کافی است دقایق اندکی را در کنار این مرد بگذراند تا تایید کند در جملات قبل اغراق و گزافه نیست. در عین حال، افتادگی و خضوع این شیرمرد حقیقتا تکان دهنده است و چشم های هر صاحب دلی را به اشک می نشاند.

دو ویژگی منحصربفرد این سردار ، روحیه بسیجی او و اقتدارِ بی تعارفش در مواقع برخورد با دشمنان انقلاب است. طعم «اقتدار علوی» حاج علی را ، البته بیشتر از بسیجیان ، گردنکشان و یاغیان به اسلام و انقلاب چشیده اند. وی در ایامی که به عنوان فرماندار نظامی تهران ، مسئولیت حفظ امنیت پایتخت ام القرای اسلام را بر عهده داشت ، مصداق روشنِ یک «پاسدار نظام اسلامی» را به کسانی که به هر دلیلی امر برایشان مشتبه شده بود نشان داد و هنوز خاطرات این سردار آهنین ، نقل محافل آن کسان و ناکثان است.

از حاج علی فضلی اطلاعات شخصی زیادی منتشر نشده است. او احتمالا متولد نیمه اول دهه ۳۰ شمسی است و از ناحیه یکی از چشمانش جانباز است. حیات جهادی او از فرماندهی سپاه فیروزکوه آغاز شد وآخرین مسئولیت او فرماندهی «دانشگاه تربیت پاسداری امام حسین(ع)« بود و امروز در کشاکش با کسالت جسمی، در مقام صبر و رضا ایستاده است . اما از آن چه هم که در آسمان ها می گذرد ما بی خبریم. حاج علی قطعا در میان افلاکیان ، ارادتمندان بیشتری دارد تا در بین ما خاکیان...

حاج علی فضلی ، همانند همه فرزندان روح الله ، فرزند آب و خاک و آتش است ؛ امتحان خود را بارها پس داده و بی ادعا و هیاهو در صف « و منهم من ینتظر» ایستاده است.

گرد آوری و انتشار صد تصویر از سردار حاج علی فضلی ، برای مشرق و مشرقیان افتخاری غیر قابل جایگزین است. امید که نفس های گرم این سردار ، از فضای ایران اسلامی گرفته نشود و در «عصر ظهور منجی»حضورش در خیل ۳۱۳ منادی عدل و عدالت ، چشمان مدعیان بی عمل و پرادعا را کور سازد. انشاءالله