کد خبر 1066069
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶

فرمانده یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه از بکارگیری پهپاد فطرس در آینده نزدیک در این نیرو خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ اکبر کریم‌لو فرمانده یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه از بکارگیری پهپاد فطرس در آینده نزدیک در این نیرو خبر داد و گفت: درخصوص این پرنده، تعامل جدی و خوبی با وزارت دفاع داریم و چندین جلسه کارشناسی نیز با آنها داشته‌ایم و درباره امکانات و الزامات آن نیز صحبت‌های تخصصی زیادی شده است تا ان‌شاءالله این پرنده بتواند در مجموعه پهپاد نیرو عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید:

فطرس؛ پهپادی با قابلیت ارتباط ماهواره‌ای و پرتاب ریز پهپاد در آسمان +عکس

وی افزود: با جدیت در حال گذراندن آیتم‌ها و پارامترهای مختلف پهپاد فطرس هستیم و بعد از نهایی شدن نسبت به بکارگیری آن در مناطق ماموریتی اقدام خواهد شد.

پهپاد فطرس

وی همچنین درباره ارتقا پهپاد مهاجر 6 نیز اظهار داشت: مهاجر6 یکی از بهترین پهپادهای ساخت وزارت دفاع است که اغلب استانداردهای جهانی را داراست و با ورود آن در فرماندهی پهپاد نیروی زمینی سپاه تحولات اساسی ایجاد شد. مداومت پروازی ما به صورت چشمگیری بالا رفته است و حضور ما در مناطق عملیاتی  برای رصد افزایش فوق العاده ای یافته و کار رزمی با این پرنده شروع گردید که ضربات خوبی هم بر دشمن وارد کردیم.

پهپاد مهاجر 6

سرهنگ کریم‌لو ادامه داد: این پرنده برای اولین بار در مناطق جغرافیایی شمالغرب و جنوب شرق به پرواز در آمد و در این جغرافیا مشکلاتی هم داشت که به همت و تلاش برادران وزارت دفاع این مشکلات یکی پس از دیگری حل شد و ان‌شاءالله در آینده نزدیک (احتمالا خرداد ماه سال 99) بحث نشست و برخاست خودکار این پرنده نیز عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: برای تقویت موتور پرنده نیز با برادران دانشگاه امام حسین(ع) صحبت کردیم تا بتوانیم از موتورهایی که آنها در حال طراحی و تولید دارند استفاده کنیم که ان‌شاءالله قرار است تست آن در تابستان انجام شود.

منبع: تسنیم