رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از اختصاص ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد شغل افراد آسیب‌دیده از کرونا خبر داد.

به گزارش مشرق، محمد مخبر، در مراسم توزیع یک میلیون بسته غذایی و بهداشتی میان آسیب دیدگان ناشی از کرونا، اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در جریان شیوع کرونا در کشور توانست برخی از داروهایی که به صورت وارداتی به کشور وارد می‌شد را تولید کند، همچنین تجهیزات مختلفی در کشور تهیه کند.

بیشتر بخوانید

قدردانی روحانی از بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره)

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید ماسک در روزهای ابتدایی شیوع کرونا در کشور روزانه ۴ هزار عدد بود، افزود: ستاد اجرایی در حال حاضر ظرفیت تولید ۴ میلیون ماسک را در کشور دارد.

مخبر با بیان اینکه در توزیع و تهیه تجهیزات مشکل نداریم، گفت: برای تشخیص بیماری کرونا نیز قدم‌های خوبی برداشته شده است، همچنین سلول درمانی و پلاسما درمانی اقدامات دیگری است که در زمینه درمان کرونا در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه در حال حاضر یک تیم دانشمند در کشور در حال تولید و کشف واکسن کرونا هستند، ادامه داد: در این زمینه شانس ما در مقایسه با سایر کشورها برابر است و امیدواریم که این کار در ایران شروع شود، چرا که باعث آبروی کشور است.

مخبر ادامه داد: تماس‌ها با سامانه ۴۰۳۰ در این روزهای کرونایی از روزانه ۷۵ هزار تماس به ۲۰۰ هزار تماس در روز رسید.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرده است با راه اندازی سامانه ۴۰۳۰، مراجعات بیمارستانی ۸۰ درصد کاهش یافته است، افزود: ۲۲۰۰ نفر از جهادگران پزشک در سامانه ۴۰۳۰ ما را همراهی کردند و همچنین دو هزار نفر دیگر نیز در نوبت کمک رسانی برای سامانه ۴۰۳۰ هستند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه با شروع ویروس کرونا در کشور کاروان‌های سلامت را به قم، گیلان و مازندران اعزام کردیم، بیان کرد: بسته‌های غذایی که امروز اهدا خواهند شد شامل برنج، مرغ، ماکارونی و.. است که ارزش آن ۳۲۰ هزار تومان است که در مجموع ۳۵۰ میلیارد تومان برای این بخش سرمایه‌گذاری شده است.

مخبر افزود: توزیع بسته‌های غذایی زیر نظر نمایندگان، ولی فقیه در تمامی استان‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه قرارگاه‌هایی در سراسر کشور ایجاد شده است که توزیع اقلام بهداشتی و غذایی را مدیریت می‌کنند، عنوان کرد: بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد تومان بلاعوض در جریان کرونا در اختیار آسیب‌دیدگان قرار گرفته است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: برای افرادی که در جریان کرونا شغلشان را از دست دادند ۶۰ هزار طرح اشتغالزایی زودبازده با ۱۸۰ هزار شغل در کشور ایجاد خواهد شد.

مخبر با بیان اینکه ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد شغل افراد آسیب‌دیده از کرونا اختصاص داده شده است، افزود: ۲۰ درصد ۴۰ هزار طرح اشتغالزایی کوچک که سال گذشته راه اندازی شدند، در جریان کرونا آسیب دیدند که ۵۰۰ میلیارد تومان برای کمک به این بنگاه‌های کوچک در نظر گرفته شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای شرکت‌های دانش بنیان که در جریان شیوع کرونا در کشور آسیب دیده اند اختصاص داده شده است.

مخبر گفت: برای جبران خسارت‌های وارده به بنگاه‌های بزرگ با کمک دو بانک پارسیان و کارآفرینی امید قرار است وام‌هایی در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بانک کارآفرینی امید ۳ هزار میلیارد تومان و بانک پارسیان ۱۵ هزار میلیارد تومان را به بنگاه‌های بزرگ اختصاص داده است، بیان کرد: نرخ این وام‌ها ۱۸ درصد است و پس از یک سال تنفس می‌توانند بازپرداخت آن را انجام دهند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه در مجموع اقداماتی که ستاد اجرایی در جریان شیوع کرونا انجام داد، ۲۷ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است، ادامه داد: هر زمان که به مردم تکیه کردیم توانستیم کارهای بزرگ انجام دهیم.

برچسب‌ها