کد خبر 1069649
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹

همه گیری ویروس کرونا باعث شده خطوط هوایی آمریکا جمعا بیش از ۱۰ میلیارد دلار در ماه ضرر و به طور متوسط کمتر از ۲۰ مسافر در هر پرواز داخلی جابجا کنند.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، همه گیری ویروس کرونا باعث شده خطوط هوایی آمریکا جمعا بیش از 10 میلیارد دلار در ماه ضرر  و به طور متوسط کمتر از 20 مسافر در هر پرواز داخلی جابجا کنند.

 گروه تجارت صنعتی خطوط هوایی آمریکا اعلام کرد حتی پس از زمین گیر شدن بیش از 3 هزار هواپیما که تقریبا 50 درصد ناوگان هوایی فعال کشور را تشکیل داده و شامل 4 شرکت هواپیمایی بزرگ آمریکا می شود، به طور متوسط در هر پرواز داخلی 17 مسافر و در هر پرواز بین‌المللی 29 مسافر جابجا می‌شوند.

نیکلاس کالیو، مدیرعامل این گروه گفت صنعت هوانوردی آمریکا با بخش کوچکی از ظرفیت 3 ماه قبل خود فعالیت می کند».

بیشتر بخوانید:

 این گروه قبل از حضور در کمیته تجاری سنا اعلام کرد تعداد مسافرانی که پروازهای خود را رزرو کرده‌اند، صد درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و هشدار داد اگر شرکت های هوایی مجبور شوند هزینه تمام بلیط های خریداری شده حتی آنهایی که توسط خود مسافران لغو شده اند را پس بدهند، ترازنامه مالی آنها منفی شده و باعث ورشکستگی میشود.

 بخش هوانوردی آمریکا از کنگره این کشور درخواست کمک های موقت و هدفمند برای بخش تولید هوانوردی را دارد.

 شرکت بوئینگ هفته گذشته اعلام کرد 16000 شغل خود را تا پایان سال جاری میلادی کاهش میدهد. بخش هوانوردی جنرال الکتریک هم 13 هزار نفر را از کار بیکار و شرکت اسپریت ایروسیستمز هم 1450 نفر را اخراج می‌کند.

 این نگرانی وجود دارد که برنامه های وام گیری فدرال رزرو و خزانه داری آمریکا مانع دسترسی سریع شرکتها به کمک های مالی شود.

 خطوط هوایی آمریکا صدهاهزار پرواز خود را لغو کرده اند که شامل 80 درصد پرواز های برنامه ریزی شده در ماه ژوئن میشود. حمل و نقل مسافران در آمریکا 95% از ماه مارس کاهش یافته است.

به گفته کالیو، خطوط هوایی یک راه سخت و طولانی در پیش دارند چون تاریخ نشان داده که تقاضا برای سفرهای هوایی هرگز به شکل V و به سرعت از یک رکورد بیرون نیامده است.

 خزانه‌داری آمریکا حدود 25 میلیارد دلار پول نقد به خطوط هوایی کمک کرده تا حقوق کارگران خود را بپردازند و هیچکس را تا 30 سپتامبر اخراج نکنندولی شرکت های هوایی بزرگ آمریکا هشدار دادند احتمالاً مجبورند تا پایان سال جاری میلادی از نیروی کار خود کم کنند تا از پس کاهش بلندمدت تقاضا بر بیایند.

منبع: تسنیم