به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در همايش بررسي و پيشگيري از سوانح دريايي و دوازدهمين همايش صنايع دريايي با اشاره به ظرفيت هاي دريايي ايران در حوزه هايي چون طراحي کشتي افزود:
بايد با استفاده از توانمندي هاي موجود و نيز با بهره گيري از دريا ناوگان حمل و نقل دريايي را توسعه دهيم.
وي اظهار داشت : دريا تنها با صنعت دريايي توسعه نمي يابد بلکه تحقق اين مهم منوط به شناسايي و تبيين مجموعه توانايي ها و ظرفيت هاي اين بخش است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به تشکيل شوراي عالي دريايي با حضور رييس جمهور، از اختصاص يک ميليارد دلار براي حمايت از صنايع دريايي از صندوق ذخيره ارزي خبر داد و گفت : توسعه در حوزه صنعت دريايي نيازمند چشم انداز و نقشه راه است بر اين اساس و با توجه به روند رو به رشد کشتي سازي در کشورهاي همسايه و نيز برخورداري ايران از بيشترين خط ساحلي و بزرگترين ناوگان خاورميانه و کشتيراني بايد از ظرفيت ها استفاده بهينه شود.
وحيدي ادامه داد: در حوزه صنايع دريايي و در بخش دفاعي نيز اقدامات مطلوبي صورت گرفته که از آن ميان مي توان شناورهاي پرنده و رادارهاي دريايي که بر روي شناورها و در بخش ارتباطات الکترونيک استفاده مي شوند را نام برد.
وي همچنين به ساخت ناوشکن جماران اشاره و خاطرنشان کرد: فروندهاي ديگري در دست ساخت داريم و در بخش شناورهاي تندرو نيز به پيشرفت هاي خوبي رسيده ايم که با سرعتي بالا ماموريت هاي نظامي را به دقت انجام مي دهند.
وزير دفاع در بخش ديگري از سخنانش خواستار تدوين نقشه استراتژي حوزه فنآوران و اولويت هاي دريايي شد و بيان داشت : دريا يک عنصر مهم در قدرت هاي ملي منطقه اي و جهاني است بنابراين در صورت فرهنگ سازي صحيح مي تواند محور توسعه باشد.
نخستين همايش بررسي و پيشگيري از سوانح دريايي و دوازدهمين همايش صنايع دريايي صبح روز سه شنبه در مجتمع زيباکنار گيلان به مدت سه روز گشايش يافت.
کد خبر 10712
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۸
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت : جمهوري اسلامي ايران در حوزه صنايع دريايي و در بخش دفاعي در اوج بالندگي بوده و خودکفا شده است.