کد خبر 10732
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۹

سفر استثنايى است، چون مهمان استثنايى و ميزبان هم، اجتماع عجائب از فضل و کرم است.

مشرق-- به يقين برکات و فوائد اين سفر هم استثنايى خواهد بود، آن چه‏که به ظاهر معلوم است و آنچه را که نمى‏توان احصاء کرد و يا در آينده به بار مى‏نشيند. دليل ادعاى اين حقير، کلام نورانى حکيم راحل است که ندايش را در چند جمله منتخب از آثارش تقديم به قمى‏ها نموده و به حال آنان غبطه مى‏خورم زيرا از هم‏اکنون لبيک آنان را احساس مى‏کنم:
«من خوشحالم که بعد از سالهاى طولانى در ميان شما رفقا، جوانان، هستم. من هميشه در فکر ايران و در فکر وطن خودم، قم بودم و هستم و دعا گويم. شما مى‏دانيد که قم از زمان حضرت صادق(ع) مرکز تشيع بوده است و از قم، تشيع به ساير جاها رفته است. علم هم از قم جاهاى ديگر منتشر شده است و بحمدالله شجاعت و زحمت در راه اسلام و فداکارى هم از قم منتشر شد. قم مرکز همه برکات است. خدا شماها، قمى‏ها را براى ما حفظ کند وهمه ايران را براى همه. مى‏دانيد که ما باز راه‏هاى طولانى داريم و در اين راه طولانى همه با هم بايد شرکت داشته باشيم تا بتوانيم کار را انجام بدهيم... پيروزى ما براى اين بود که همه رو به خدا کردند و شهادت را طلب کردند. اسلام، ما را پيروز کرد و الا ما قوه نداشتيم در مقابل قوه آن‏ها. و ما از اين به بعد بايد اين رمز را حفظ کنيم. اين رمز پيروزى‏اى که قدرت اسلام است حفظ کنيم و وحدت کلمه را، گمان نکنيد که حالا تمام شد مطلب و دوباره بر گرديد به حالات اوليه، خير تمام نشده است و الان بايد وحدت را حفظ کنيد و اين نهضت را با گرمى، با تمام قوا حفظ کنيد. خداوند همه شما را سعادتمند کند و آخرت همه شما را تعمير کند. سلام بر شما» (صحيفه امام، ج 6، ص 411)
«قم شهر علم و اسلام است، اگر خطايى از قم منتشر شود در دنيا عَلَم مى‏شود. اين موضوع هم بايد مورد توجه باشد که از قم چيز خلافى منتشر نشود. خداوند به همه شما توفيق دهد.» (همان، ج 18، ص 73)
«مردم قم، مردم شهر خون و قيام و شهادت و ايثار...» (همان، ج 20، ص 141)
«مردم قم به ما خيلى حق دارند، در اين نهضت خيلى پيش‏قدم بودند... و من اميدوارم که از حالا به بعد هم اين نهضت را ادامه بدهيد.» (همان، ج 6، ص 438)