به گزارش مشرق، حسین مروتی در نشست بررسی برخی اسناد نفوذ در مسئله جمعیت کشورمان اظهار کرد: برای بررسی زوایای امنیتی و سیاسی مسئله جمعیت به بررسی تاریخچه کنترل جمعیت در دنیا نیازمندیم؛ انقلاب جنسی در غرب یکی از مهمترین دستاورد مدرنیته بود، پس شناسایی درست غرب منوط به آشنایی با این انقلاب است که باعث کاهش شدید فرزندآوری در غرب و آمریکا شد به طور یکه در آمریکا آمار فرزندآوری به نصف رسید!
وی افزود: دکتر محسن مرادیان تحقیقی انجام داده است و در آن 17 مدل در زمینه نشنال پاور(قدرت ملی) را استخراج کرده و مولفههای موثر در قدرت ملی کشورها را احصا کرده است؛ در تمامی این مدلها، جمعیت یک مولفه اصلی است، جمعیت به عنوان عامل قدرت ملی با هیچ عامل دیگری قابل قیاس نیست!
بیشتر بخوانید:
دبیر جمعیت دفتر مطالعات دانشگاه تهران تصریح کرد: حالا با مشخص شدن این سطح از اهمیت موضوع جمعیت از سوی ابرقدرتها، احمقانه است که فکر کنیم موضوع جمعیت از نظر آنها مورد غفلت قرار بگیرد! با کاهش نرخ فرزندآوری در نتیجه انقلاب جنسی، غربیها به چارهاندیشی نشستند؛ آنها دو راه پیش رو داشتند؛ راه اول بازگشت به خانواده محوری قبل از انقلاب جنسی بود، این راه عملی نبود به این خاطر که در جامعه آن دوران مسائل جنسی با مسائل اقتصادی پیوند خورده بود! اما راه دوم این بود که به نظر استراتژیستهای غربی، مولفههای قدرت از جمله جمعیت از باقی کشورهای دنیا نیز گرفته شود؛ "ستاره فرمانفرمایان" نخستین کسی در کشور بود که قبل از انقلاب، طرح تنزل جمعیت را آغاز کرد، او در آمریکا تحصیل کرده بود و تحت نظارت سفارت آمریکا در ایران فعالیت میکرد.
مروتی با بیان اینکه ذکر یک نمونه از تاریخ قبل انقلاب اهمیت مقوله جمعیت را در نزد غربیها مشخص میکند، خاطرنشان کرد: "هوشنگ انصاری" وزیر اقتصاد پهلوی به همراه اردشیر زاهدی برای جلسهای در آمریکا حاضر شدند؛ در آن جلسه کیسینجر و فورد رئیس جمهور آمریکا نیز حضور داشتند، فورد نخستین سؤالی که از وزیر اقتصاد ایران میپرسد این است که هنوز رشد جمعیت شما بالاست؟! من با این تصور که بگوییم همه بدبختیهای ما زیر سر دشمن است موافق نیستم اما در زمینه جمعیت و کاهش آن، غرب و آمریکا نقش غیرقابل انکاری دارد.
وی افزود: "سولیوان" آخرین سفیر آمریکا در ایران نیز تا آخرین روزهای حضورش در کشور، شاخصهای جمعیتی را برای آمریکا ارسال میکرد؛ غرب به این نتیجه رسیده بود که جمعیت جوان موجب برکناری دولتهای دیکتاتور و دستنشانده آنها میشود؛ یک خبرنگار معروف غربی در نوفل لوشاتو زمانی که هنوز انقلاب اسلامی به پیروزی نرسیده بود، سؤالی از حضرت امام میپرسد مبنی بر اینکه نظر شما در مورد جمعیت چیست؟ امام نیز به طوری رندانه پاسخ میدهد که حکومت در این زمینه تصمیم خواهد گرفت؛ این مورد نیز نشان میدهد که مسئله افزایش جمعیت کشورهای در حال توسعه و مسلمان چقدر برای غربیها جدی است؛ حضرت امام به مقوله جمعیت نگاه تمدنی داشتند؛ برای مثال در جلسهای که علمای جهان اسلام حضور داشتند نسبت به جمعیت کم کشور مسلمان عراق انتقاد کردند.
دبیر جمعیت دفتر مطالعات دانشگاه تهران اضافه کرد: معتبرترین اندیشکدههای غربی لحظه به لحظه در حال رصد نرخ رشد شیعیان و اهل سنت هستند؛ سازمان سیآیای نیز در این زمینه فعال است و برای این منظور نیروهای زیادی را در کشورهای منطقه مستقر کرده است؛ امیلی مرکانت استاد دانشگاهی است که برخی از اسناد مربوط به جمعیت را استخراج و منتشر کرده است که در آنها مشخص میشود موضوع "افزایش جمعیت به عنوان مانع توسعه" بحثی که این روزها به عنوان مانعی در برابر افزایش جمعیت مطرح میشود، نخستین بار طی مقالهای به سفارش سازمان بانک جهانی و بنیاد راکفلر مطرح شده است!
مروتی متذکر شد: انجمن تنظیم خانواده از قبل انقلاب فعالیت میکرد و همه هزینههای آن توسط سفارت آمریکا تأمین میشد؛ بعد از انقلاب به گفته نفیس صدیق، معاون دبیر کل و مدیر کل اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل، بعد از سرشماری سال 65 با مسئولان جمهوری اسلامی ارتباط گرفته شد این درحالی است که صندوق جمعیت سازمان ملل نیز توسط راکفلرها ایجاد شده و بودجه آن از سوی آمریکا تأمین میشود! آنها برای اینکه بتوانند از طریق سازمان ملل اهداف جمعیتی خود در ایران را پیش ببرند، کارهای خود را با پوشش صندوق جمعیت انجام میدهند؛ جالب است که این صندوق در تهران نیز فعال است و دولت جمهوری اسلامی سالانه چند ده میلیون دلار به آن کمک میکند!این به آن معنی است که دوت جمهوری اسلامی با پرداخت هزینهای به دست خود، مولفههای قدرت خود را از بین میبرد!
وی ادامه داد: نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل با وزاری بهداشت ما ملاقات و جلسات مداوم دارد و در سطوح بالای مدیریتی کشور نفوذ کرده است؛ اساتید تخصصی جمعیت در دانشگاهها نیز نیمی از بودجه خود را از این صندوق دریافت میکنند! این مسائل مختصری از بحث جمعیت بود و پرداختن به زوایای دیگر آن به زمان بیشتری نیاز دارد.
دبیر جمعیت دفتر مطالعات دانشگاه تهران گفت: آقای روحانی در سال 1389 با نظر آقای احمدینژاد رئیس جمهور وقت مبنی بر تغییر سیاستهای جمعیت مخالفت کرد، استدلال او این بود که سیاستهای کلی جمعیت به مسائل کلان کشور مربوط است و باید با نظر مستقیم حضرت آقا تعییر پیدا کند؛ چرخ روزگار چرخید و چرخید و آقای روحانی به ریاست جمهوری ایران رسید! جالب است که در طول 7 سال ریاست جمهوری وی، هیچگونه اقدامی در زمینه جمعیت صورت نگرفته است؛ برای مثال میشد حداقل، یارانههای دولتی که به مردم پرداخت میشود بر اساس سیاستهای جمعیتی تنظیم شود؛ این مسئله و مسائل دیگر از روابط و ماجراهای پشتپرده خبر میدهد!