رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدارها با اشاره به تفاوت تبلیغ اسلامی با پروپاگاندای غربی فرمودند: پروپاگاندا کنترل افکار برای رسیدن به قدرت و ثروت است اما در تبلیغ اسلامی بحث تفاهم مطرح است.

به گزارش مشرق، رهبر معظم انقلاب در دیدار با روحانیون و مبلغان دینی با اشاره به آیاتی از سوره‌های مبارکه احزاب و مائده به اهمیت تبلیغ اشاره و فرمودند: تفاوت تبلیغ اسلامی با پروپاگاندای غربی این است که پروپاگاندا افکار عمومی را برای رسیدن به قدرت و ثروت کنترل می‌کند، اما در تبلیغ اسلامی بحث تفاهم برای متوجه کردن ذهن‌ها به سمت یک هدف عالی و والا است و اثرش این است که مردم در جهت کارهای اساسی و خیر، مسئولانه خودشان وارد عمل می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

دوری از طاغوت و عبودیت دو جهت بعثت انبیاء +فیلم

تبلیغ ریشه قرآنی داد این‌طور نیست که ما آن را اختراع کرده باشیم یا آن را از کسی یاد گرفته باشیم.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود

خداوند متعال می‌فرمایند: «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَی بِاللَّهِ حَسِیبًا» همان کسانی که پیام‌های خدا را ابلاغ می‌کنند و از او می‏‌ترسند و از هیچ کس جز خدا بیم ندارند و خدا برای حسابرسی کفایت می‌کند.

در سوره مائده می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ» ای پیامبر آنچه از جانب پروردگارت به سوی تو نازل شده ابلاغ کن.

در آیات کریمه قرآن مکرر در مکرر مسأله تبلیغ ذکر شده است. تبلیغ یعنی چه؟ یعنی رسانده پیام و یک سخن درست، این معنی تبلیغ اسلامی است. منتها شرط تبلیغ این است که صادقانه، صمیمانه، امانت‌دارانه و مسئولانه باشد. کار باعظمتی که شما انجام می‌دهید این است.

در حکومت‌های مادی و عمدتاً در غرب تبلیغ پروپاگاندا است. که با آن (تبلیغ اسلامی) به طور مبنایی و اصولی متفاوت است. پروپاگاندا برای کنترل کردن افکار عمومی مردم در جهت دست‌یافتن به قدرت، منفعت و پول است.

غربی‌ها انصافاً در این قضیه ورودشان خوب است و تبلیغات به معنی پروپاگاندای غربی را خیلی خوب بلد هستند. پول در می‌آورند و به قدرت می‌رسند با کنترل افکار عمومی مردم و این را خوب بلدند.

تبلیغ اسلامی مسأله‌اش این نیست، تبلیغ اسلامی عبارت است از تفاهم با مردم، بحث کنترل نیست. بحث تفاهم است یعنی ذهن‌ها را به سمت یک هدف عالی و والایی متوجه کردن و به هم نزدیک کردن.

اثر تفاهم این است که مردم در جهت کارهای اساسی و خیر مسئولانه خودشان وارد می‌شوند.