عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: برخی دوستان در رویا حرف از میلیاردها تومان درآمد حرف می‌زنند ولی واقعیت چیز دیگری است.

به گزارش مشرق، علی رغبتی عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره هماهنگ بودن اعضای هیات مدیره گفت: ما کاملاً با یکدیگر هماهنگ هستیم. مطمئناً وقتی یک موضوعی مطرح می‌شود دیدگاه‌های مختلف و متفاوتی پیش می‌آید ولی این به معنای اختلاف اعضای هیات مدیره نیست. بنای ما از روز اول این بود که رأی‌گیری کنیم و هر چیزی که رأی بیاورد مورد تأیید همه اعضای هیات مدیره خواهد بود. همه هیات مدیره‌ها به همین شکل هستند.

این عضو هئیت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره قرارداد اسپانسر جدید این باشگاه عنوان کرد: با اسپانسر قرارداد نبسته‌ایم، بلکه یک کارگزار رسمی برای باشگاه انتخاب کرده‌ایم که این کارگزار برای ما اسپانسر جذب می‌کند. نکته بعدی اینکه این قرارداد در آبان‌ماه سال گذشته منعقد شده و ما به تازگی فقط یک الحاقیه به آن اضافه کرده‌ایم. لقب‌هایی که به این قرارداد می‌دهند برای من عجیب است و نمی‌دانم از کجا این القاب را پیدا می‌کنند. 

بیشتر بخوانید:

عضو معترض هیات مدیره پرسپولیس هنوز به باشگاه نرفته!

وی ادامه داد: درآمدهای باشگاه‌های فوتبال در سطح دنیا از سه منبع بزرگ حق پخش تلویزیونی، درآمدهای روز مسابقه و قراردادهای تجاری تأمین می‌شود. ما در ایران از درآمد روز مسابقه و حق پخش تلویزیونی محروم هستیم و فقط فرصت‌های تجاری را داریم. برخی از دوستان می‌آیند کل درآمدهای باشگاه را با یکی از قراردادهایش مقایسه می‌کنند و می‌گویند کم است.

رغبتی اشاره کرد: با کارگزارمان طوری قرارداد بسته‌ایم که این کارگزار یک مبلغ کلی را در یک بازه زمانی برای باشگاه تأمین خواهد کرد. کف درآمد ما تا سال دیگر همین موقع، 110 میلیارد تومان خواهد بود. این مبالغ قرار است در چهار مرحله به ما پرداخت شود که خوشبختانه تاکنون یک مرحله آن را به طور کامل دریافت کرده‌ایم. تا زمان شروع مسابقات لیگ نیز دوباره دریافتی خواهیم داشت. خوشبختانه تعامل بسیار خوبی بین ما و کارگزار برقرار شده است. مزیت این قرارداد این است که یک قرارداد میان‌مدت است و هر چه جلوتر برویم سطح درآمدزایی آن بیشتر می‌شود. ضمن اینکه ما در این مسیر به مشارکت هوادران‌مان نیازمند هستیم. البته لازم نیست که هوادرا بابت این مشارکت هزینه‌ای بپردازد، بلکه همان کارهای روزمره‌ای که انجام می‌دهند کفایت می‌کند.

وی ضمن تأکید بر اینکه این قرارداد سه فصل را در برمی‌گیرد و پس از آن این شانس را دارد که تمدید شود، اضافه کرد: فکر می‌کنم این قرارداد تا پایان سال 1402 معتبر خواهد بود. ماهیت قرارداد طوری است که هر چه جلوتر برویم به نفع کارگزار و باشگاه است که قرارداد را ادامه بدهند. این قرارداد قرار است که برای باشگاه درآمد به وجود بیاورد. وقتی درآمد ما کسب می‌شود، باشگاه چرا باید قرارداد را فسخ کند؟ 

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: همه مواردی که مطرح می‌کنند در اختیار کارگزار نیست. آکادمی و مدارس تیم، ترانسفر بازیکنان و مربیان و درآمدهای ناشی از شرکت در مسابقات باشگاه‌های آسیا از قرارداد خارج است. اگر حق پخش تلویزیونی هم وجود داشته باشد خارج از قرارداد است. ما از تبلیغ رو و پشت پیراهن‌ها می‌توانیم درآمد کسب کنیم که در باشگاه‌های آسیا این فرصت محدود است. یکی دیگر از درآمدهای ما تبلیغات در صفحات مجازی و سایت باشگاه‌ است. برخی دوستان در رویا حرف از میلیاردها تومان درآمد حرف می‌زنند ولی واقعیت چیز دیگری است. 

رغبتی درباره قرارداد برانکو گفت: پس از پرداخت حدود 70 درصد حقوق بازیکنان، ولویت ما پرداخت قرارداد آقای برانکو و دستیاران ایشان است. پرونده سه چهار نفر از بازیکنان حل شده است. پس از آن باید با آقای کالدرون و دستیاران‌شان تسویه کنیم. یک سری طلبکار داخلی هم داریم که باید با آن‌ها نیز تسویه کنیم.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا این قرارداد مانع خصوصی‌سازی باشگاه نمی‌شود، توضیح داد: ما مجوز بستن قرارداد با کارگزار را از مجمع و سازمان خصوصی‌سازی گرفته‌ایم و مطمئناً اگر مشکلی وجود داشت این مجوز را به ما نمی‌دادند. از نظر قانونی منعی ندارد و از نظر شکلی نیز واگذاری به صورت تدریجی خواهد بود و تا زمانی که بخواهد کامل واگذار شود فرصت زیادی وجود دارد. 

منبع: فارس