براساس شیوه نامه پرداخت تسهیلات ویژه بنگاه های به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا ۱۳ رسته شغلی حائز شرایط دریافت کرونا باید دارای ۴ ضابطه باشند تا به آنها تسهیلات تعلق گیرد.

به گزارش مشرق، به استناد تبصره ذیل ماده ۱۱ مصوبه شانزدهم ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و تصمیمات جلسه یکصد و سی دوم ستاد هماهنگی اقتصادی دولا مورخ ۱۳۹۹.۲.۲ و ابلاغیه شماره م۲۷۵۸. ۹۹ مورخ ۹۹.۲.۳ معاونت اقتصادی رئیس جمهور شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای اقتصادی به شدت آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا ابلاغ شد.

در این شیوه نامه ضوابط برخوردهای کسب و کارها از تسهیلات به شرح ذیل است:

در ماده ۶ این شیوه نامه آمده است: واحدهای کسب و کاری که در قالب کارفرمایی و یا خویش فرمائید دارای لیست بیمه بوده و حائز شرایط زیر هستند، می توانند در سامانه کارا www.kars.mcls.ir ثبت نام نموده و صرفا برای یکبار و حداکثر تا پایان خرداد ماه سال ۱۳۹۹ مشمول دریافت تسهیلات پیش بینی شده در تصویب نامه شوند.

۱ . در سال گذشته فعال بوده و همچنان فعال می باشند.

۲. شاغلین هدف این تسهیلات در آنها از بیمه بیکاری بهره مند نشده باشند و پس از شیوع ویروس کرونا ۱۳۹۸.۱۲.۱ نیروی کار خود را تعدیل نکرده (براساس اطلاعات سازمان تامین اجتماعی) و یا نسبت به بازگشت و افزایش نیروی کار موجود براساس متوسط سه ماهه ابان، آذر و دی سال ۱۳۹۸ اقدام کرده باشند.

۳ . با نیروی شاغلد(براساس تعداد شاغلین متوسط سه ماهه ابان، اذر، و دی ۱۳۹۸) قرارداد کار در سال ۱۳۹۹ منعقد کرده و متعهد به حفظ آنها تا پایان سال ۱۳۹۹ شده است.

۴. تسهیلات موضوع تصویب نامه برای پرداخت دستمزد نیروی کار طی دوره سه ماه ابتدای سال ۱۳۹۹ و تامین بخشی از هزینه های عملیاتی واحد کسب و کار اختصاص می یابد و صرف آن در محبی غیر از موارد تعیین شده مجاز نمیاد.

تبصره یک: کسب و کارهای آسیب دیده تعطیل شده به دستور دولت تا فراهم شدن بازگشایی مجدد آنه از بند یک این ماده مستثنی بوده تا امکان پرداخت تسهیلات فراهم سود، بعد از فراهم شدن شرایط عادی به تشخیص کار گروه اعلام خواهد شد، بنگاه حمایت شده موظف به رعایت بندهای فوق خواهد بود و در غیر این صورت مطابق با ماده ۱۰ دستورالعمل عمل خواهد شد.

منبع: فارس