به گزارش مشرق، دکتر سید مهدی میرغضنفری, متخصص فیزیولوژی گفت: مزاج بیشتر سبزی های خوردنی، گرم و خشک است اما تعدادی از آن ها مانند ترخون و تره گرمی بیشتری دارند. گرمی تره بسیار زیاد و در درجه سوم و خشکی آن در درجه دوم قرار دارد.
معده و گوارش استعداد زیادی برای سرد شدن و نفخ کردن دارند. یکی از خوردنی های مفید برای از بین بردن نفخ را سبزی تره است. این سبزی به دلیل مزاج گرمش گازهای موجود در سیستم گوارش را می راند اما باید توجه داشت که در برخی افراد حساس، خودش می تواند عاملی برای تولید گاز و ایجاد نفخ باشد.
تره برای کاهش علائم بواسیر بسیار موثر است.
برای درمان بواسیر چگونه از تره استفاده کنید؟
بواسیر تورم عروق ناحیه رکتوم (مقعد) و خونریزی از آنهاست که برای درمان آن به دو صورت می توان از تره استفاده کرد:
- خوراکی: تره را به غذا (کوکو یا سبزی خوردن) افزود.
- موضعی: در روش موضعی، کافی است تره را به صورت نیمکوب له کرد تا آب آن خارج شود و به صورت خمیری شکل آن را روی موضع گذاشت و روی آن را نیز با نایلون پوشاند. سپس باید چند ساعت صبر کرد تا خواص آن اثر کند. بهتر است از این خمیر، اولین بار با احتیاط و در زمان کوتاه استفاده شود چون در افراد گرم مزاج ممکن است باعث ایجاد خارش و عوارضی شود ولی استفاده از آن برای افراد سرد مزاج مفیدتر است.
تره و کلا گرمی ها باز کننده انسدادهای کبد و طحال هستند و به هر کس که در اثر عملکرد نامطلوب این اعضا دچار رنگ پریدگی و زردی چهره باشد، مصرف تره توصیه می شود.
منبع: بهداشت نیوز