این فرد که از نمایندگان افراطی مجلس ششم از فراکسیون مشارکت نیز بود، به عنوان استاد مطالعات اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه تهران در این میزگرد حضور داشت.

به گزارش مشرق، جلال جلالی‌زاده، عضو موسس و شورای مرکزی حزب منحله مشارکت و عضو کنونی شورای مرکزی اتحاد ملت، در میزگردی در خبرگزاری رسمی دولت ترکیه(آناتولی) اظهاراتی ضدایرانی و خلاف مصالح ملی بیان کرد.

این فرد که از نمایندگان افراطی مجلس ششم از فراکسیون مشارکت نیز بود، به عنوان استاد مطالعات اسلامی دانشکده الهیات  دانشگاه تهران در این میزگرد حضور داشت، در کنار رضا علیجانی(ضدانقلاب خارج نشین عضو نهضت آزادی) و فردی به نام خلیل محمدی،  به اظهارات ضدایرانی و ضد نظام پرداخت.

راجع به تضاد و بن‌بست موجود در ایران اظهار داشت:

"قانونگذاران نظام جمهوری اسلامی از روز اول به علت ناآگاهی و ترس از مخالفت برخی نهادها قوانینی را تصویب کردند که امروزه ضعف و آثار منفی انها در جامعه ایران مشاهده می‌شود. به‌خاطر حاکمیت دوگانه و و تضاد بین نهادهای مختلف شاهد خنثی‌سازی پتانسیل ها و عملکرد افراد هستیم. این امر موجب تضعیف جامعه ایران و عدم تحقق برنامه پیشرفت و توسعه کشورمان شده است."

وی به صراحت جامعه ایران را یک جامعه «توده‌ای» و «عقب‌مانده» خواند:

"تا زمانی که ما تجارب کشورهای دمکراتیک دنیا را در ایران اجرا نکنیم و به روش‌های توده‌ای متکی باشیم، موفق نخواهیم شد. از دیدگاه بنده، ایران هنوز جامعه توده‌ای و ایدئولوژی‌محور است. ما دارای نهادهای مدنی و احزاب و تشکل‌های مستقل نیستیم تا خردورزی، رابط بین ملت و دولت باشند."

جلالی‌زاده که سابقه اظهارات و مواضع همدلانه با جریان‌های تجزیه‌طلب کرد نیز داشته، در انتقاد از سیاست‌های منطقه‌ای ایران اظهار داشت:

"یک حکومت مدعی اسلام و حمایت از مستضعفان حق ندارد پشتیبانی از دیکتاتوری که 500 هزار سوری را کشته و 9 میلیون نفر را آواره کرده است توجیه کند. دخالت در کشورهای منطقه برای تبلیغ ایدئولوژی و گسترش مذهب در جهان معاصر، هرگز نتایج مثبتی برای ملت ایران نخواهد داشت. باید با ارائه خدمات علمی و کمک‌های بشردوستانه برای گسترش صلح و رفاه در منطقه تلاش کنیم، نه جنگیدن برای دیکتاتورها به بهانه جهاد."

این عضو افراطی حزب «اتحاد ملت»(حزبی که مورد حمایت آشکار و نهان دولت حسن روحانی قرار دارد)، دقیقا به واسطه همین اظهارات ضدمنافع ملی، که در تخطئه‌ی عملکرد محور مقاومت در سوریه است، خوشایند خبرگزاری دولت ترکیه قرار گرفته و به این میزگرد دعوت شده است.

این که اعضای احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چون «اتحاد ملت» در رسانه‌های داخلی و شبکه‌های اجتماعی مواضع ضدنظام می گیرند، یک بحث است و این که در خبرگزاری رسمی یک کشور همسایه که در رقابت ایدئولوژیک و منطقه‌ای با ایران است و در سوریه در نقطه مقابل ما قرار دارد، چنین ضد کشور خود موضع می گیرد، کم از خیانت ندارد.