کد خبر 1083372
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۱

نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، در صورت ابتلای فرد به ویروس کرونا کل سیستم عصبی بدن در معرض خطر است.

به گزارش مشرق به نقل از شینهوا، یک مطالعه که به تازگی در وب سایت دانشگاه نورت وسترن منتشر شده حاکی از آن است، در صورت ابتلای فرد به ویروس کرونا، کل سیستم عصبی بدن وی در معرض خطر است. 

بررسی علائم عصبی بیماران مبتلا به کووید ۱۹  نشان می‌دهد که این بیماری کل سیستم عصبی را تهدید می‌کند. 

حدود نیمی از بیماران بستری در بیمارستان، علائم عصبی COVID-19 دارند که شامل سردرد، سرگیجه ، کاهش هوشیاری، مشکل در تمرکز، اختلالات بو و طعم، تشنج، سکته مغزی، ضعف و درد عضلانی است.

این بیماری ممکن است بر کل سیستم عصبی از جمله مغز، نخاع و اعصاب و همچنین عضلات تأثیر بگذارد.

از آنجا که ویروس کرونا ممکن است بر روی اندام های مختلفی مانند ریه، کلیه و قلب تأثیر بگذارد،  آسیب به مغز نیز ممکن است از کمبود اکسیژن یا از اختلالات لخته شدن ناشی شود.

علاوه بر این، ویروس کرونا ممکن است باعث عفونت مستقیم مغز و مننژها شود؛ واکنش سیستم ایمنی بدن به عفونت ممکن است باعث التهاب شود که می‌تواند به مغز و اعصاب آسیب برساند.

ایگور کورالنیک، نویسنده اصلی این پژوهش و استاد دانشکده پزشکی NU Feinberg گفت: این مهم است که عموم مردم و پزشکان از  آسیب ویروس کرونا به سیستم عصبی آگاه باشند، زیرا یک عفونت SARS-COV-2 ممکن است در ابتدا با علائم عصبی بروز کند، قبل از بروز هرگونه تب، سرفه یا مشکلات تنفسی و به همین دلیل باید اختلال سیسنم عصبی را جدی گرفت».

این تحقیق این هفته در Annals of Neurology منتشر شده است.

منبع: فارس