مديرعامل گوگل در مصاحبهاي با "آتلانتيک " تأکيد کرد که " نياز نيست که شما اطلاعات مربوط به خود را تايپ کنيد ،ما ميدانيم که مخاطبان گوگل کجا هستند و يا کجا بودهاند، حتي ميدانيم که در چه موردي فکر ميکنند و گوگل ذهن شما را ميخواند. "
به گزارش مشرق به نقل از فارس، "شين ريچموند " (Shane Richmond) دبير سرويس تکنولوژي نشريه ديلي تلگراف در مقالهاي و به نقل از "اريک اشميت " (Eric Schmidt) مديرعامل گوگل سياستهاي اين شرکت را تشريح کرد.
ريچموند مقاله خود را با اين جملات آغاز کرده که "اريک اشميت، مديرعامل گوگل تأکيد کرده که "سياست گوگل بايد تا مرز خطرناک پيش رود ولي از آن عبور نکند. "
اشميت در مصاحبهاي با پايگاه خبري "آتلانتيک " در رابطه با احتمال گسترش گوگل گفت: با کسب اين اطلاعات، شما را به مسيري هدايت ميکنيم که دسترسي به شبکه نيز برايتان آسانتر شود.
گوگل ميداند که مخاطبان حتي در چه موردي فکر ميکنند
مديرعامل گوگل تأکيد کرد: "با اجازه خودتان، اطلاعاتي راجع به خود و يا دوستانتان را در اختيار ما قرار ميدهيد، تا بتوانيم از اين طريق، کيفيت جستجوها را بالا ببريم. اصلاً نيازي به اين نيست که شما اطلاعات مربوط به خود را تايپ کنيد. ما ميدانيم کجا هستيد يا کجا بودهايد. حتي کم و بيش ميدانيم که در چه موردي فکر ميکنيد. "
وي افزود: شايد برخي از افراد اينگونه استدلال کنند که اين مسايل فراتر از مرز قانوني است اما گوگل تنها "با اجازه شما "ذهنتان را ميخواند، بنابراين آرامش خاطري را در ذهن شما بهوجود ميآورد.
گوگل قابليت دسترسي به اطلاعات گذشته مخاطبان را نيز دارد
دبير سرويس تکنولوژي نشريه ديلي تلگراف در بخش ديگري از مقاله خود نوشته است: اشميت سابقهاي در جلب توجه و نقل اظهارات قابل ذکر در مورد افزايش اشتباهات گوگل دارد که به زندگي ما نيز نفوذ کرده است.
اين اتفاق زماني رخ داد که وي گفت: "اگر شما اطلاعاتي داريد که نميخواهيد کس ديگري از آن مطلع شود، لزومي ندارد که آنرا در اولين فرصت بازگو کنيد. " وي به تازگي اعلام کرد که شايد افراد جوان در آينده نامهاي خود را تغيير دهند تا از قابليت گوگل در کشف گذشته آنها فرار کنند.
ريچموند در ادامه مقاله خود آورده است: ماه گذشته، اشميت بهطور ابهامآميزي در مورد امکان دستيابي به "راههاي ديگر " براي کسب اطلاعات در فيسبوک، گفت که با توجه به کاهش کاربران، اين وبسايت اجتماعي بايد اجازه فهرست کردن آن را به گوگل بدهد.
وي ميافزايد: نظرات اشميت مانند فردي است که زياد صحبت ميکند و حرفهايش تکراري است. من مدت زماني را در اوايل امسال با اشميت گذراندم و پس از آن از وي شنيدم که در مصاحبههاي ديگر- تقريباً کلمه به کلمه- جوابهايي را که به من داد تکرار کرد. به عقيده من اشميت در مورد اين مسايل بسيار دقيق فکر کرده و در انتقال پيام بسيار شفاف عمل ميکند.
نگراني از نفوذ گوگل به اطلاعات خصوصي کاربران
ريچموند با تأکيد بر اينکه گوگل امکانات شگفتانگيزي همچون "جيميل " (Gmail) و "گوگل ريدر " (Google Reader) ايجاد کرده است، تصريح کرد: با اين حال نگرش آنها به اطلاعات خصوصي ما نگران کننده است، بهويژه به اين دليل که گوگل تمايل دارد خدمات خود را ارائه ندهد، به اين معني که اجازهاي که اشميت در مورد آن صحبت ميکند بيقيد و شرط خواهد بود.
با توجه به اينکه مديرعامل گوگل به طور صادقانه نزديک شدن به مرز خطرناک را بازگو کرده است، و با توجه به امکانات جديدي که اين شرکت ايجاد کرده، مشخص ميشود که گوگل همچنان به دنبال آن است که خود را به وضع مساعدتري برساند.
دبير سرويس تکنولوژي نشريه ديلي تلگراف در پايان افزود: اظهارات اشميت نقش کوچکي را در کمک به اين روند ايفا ميکند. شرط ميبندم که در يک دهه آينده وضع اين شرکت از اين بهتر شود، هر چند، در اين ميان چالشهاي قانوني و مخالفتهاي زيادي وجود خواهد داشت تا گوگل نتواند به آرامي راه خود را ادامه دهد.
اين موضوع بسيار وسوسه انگيز است که اريک اشميت به جاي اينکه آرامش خود را حفظ کند هر از گاهي مردم را تحريک کند. اما وي به خوبي ميداند که چه کاري انجام ميدهد.