کد خبر 1086057
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹

علی کفاشیان با بازگشت یکباره‌اش به فدراسیون فوتبال همه را شوکه کرد ولی پشت پرده این بازگشت به جلسات مخفیانه او بازمی‌گردد که راه را برای رئیس شدن گزینه وزارت ورزش باز می‌کند.

به گزارش مشرق، علی کفاشیان نایب رئیس پیشین فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته فوتسال به دلیل قانون منع به کارگیری بازنشستگان از سمت هایش در این فدراسیون استعفا کرد اما دو سال از استعفایش نگذشته بود که بار دیگر و همزمان با بحث اصلاح اساسنامه فدراسیون و برگزاری انتخابات، به فوتبال بازگشت.

کفاشیان بعد از استعفا از فدراسیون، حدود یک سال درگیر پرونده محرومیت ۵ ساله اش از سوی کمیته اخلاق بود. این پرونده به حق پخش دیدارهای تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی برزیل اختصاص داشت و باعث شد رئیس پیشین فدراسیون فوتبال برای دادخواهی به کمیته استیناف شکایت کند.

کمیته استیناف هم در روزهایی که بحث بازگشت کفاشیان به فدراسیون قوت گرفت، اقدام به کاهش ۴ ساله محرومیت کرد تا بزرگترین مشکل رئیس و نایب رئیس پیشین فدراسیون برای بازگشت برطرف شود اما همزمان موج جدیدی از انتقادات نسبت به بازگشت کفاشیان شکل گرفت؛ از استعفای محمد دادکان نماینده ایران در کمیته جوانان کنفدراسیون فوتبال آسیا گرفته تا ورود نمایندگان مجلس به این ماجرا و درخواست برای کنار گذاشتن کفاشیان.

بیشتر بخوانید:

کفاشیان: در فدراسیون غیبت نداشتم، محروم بودم

بازگشت رئیس سابق به فدراسیون روز شنبه به صورت رسمی استارت خورد. کفاشیان اعلام کرد که فعلاً به عنوان نایب رئیس فعالیتش را پیش می برد و احتمالاً بخش عمده ای از این فعالیت ها مربوط به انتخابات خواهد بود.

گفته می شود کفاشیان جلساتی را با بعضی از مسئولان در وزارت ورزش برگزار کرده و توافقاتی بین طرفین برای رقم خوردن اتفاقات جدید صورت گرفته است. 

پیگیری های خبرنگار مهر نشان می دهد یکی از این توافقات، تلاش کفاشیان برای فراهم کردن حضور نماینده وزارت ورزش در انتخابات و حمایت از او برای رسیدن به صندلی ریاست است. قبل از شیوع کرونا، از محمدحسین قریب به عنوان گزینه وزارت ورزش برای انتخابات فدراسیون فوتبال نام برده می شد اما با ایراداتی که فیفا به اساسنامه گرفت و تعویق انتخابات، وزارت ورزش سراغ گزینه جدیدی رفته است.

کفاشیان همچنان در میان اعضای مجمع و بخصوص روسای هیات های استانی مقبولیت دارد و قرار است زمینه انتخابات فدراسیون به همین شکل به نفع گزینه وزارت ورزش فراهم شود.

انتخابات فدراسیون فوتبال قرار است مهرماه برگزار شود و مسئولان این فدراسیون همچنان درگیر اصلاح اساسنامه هستند؛ اساسنامه ای که گفته می شود با موافقت وزیر ورزش در بخش هایی از آن اصلاحات اساسی صورت گرفته و شاید یکی از دلایل کوتاه آمدن وزارت در بعضی از بندهای پیش نویس اصلاحی، همین توافقات باشد.

البته با دو دستگی و اختلاف نظر ایجاد شده بین اعضای هیات رئیسه مشخص نیست دقیقاً چه سرنوشتی در انتظار انتخابات باشد. امیر عابدینی عضو سابق مجمع فدراسیون فوتبال اعلام کرده یک طرف این ماجرا محمدرضا ساکت، مهدی تاج و محمود اسلامیان هستند که نظرات خود را در هیات رئیسه از طریق کاظم طالقانی تحمیل می کنند و مخالف بازگشت کفاشیان هستند.

منبع: مهر