به گزارش مشرق، نتایج یک پژوهش نشان میدهد سطح پادتن موجود در بدن افرادی که به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده و از آن بهبود مییابند ظرف ۲ تا سه ماه بعد از عفونت اولیه به سرعت کاهش پیدا میکند.
خبرگزاری رویترز نوشته نتایج این پژوهش که در چین انجام شده به تردیدها درباره مدت زمان ایمنی یافتن در برابر این بیماری پس از ابتلا دامن میزند.
بیشتر بخوانید:
ادعای کشف داروی درمان کرونا در عراق
محققان در این مقاله که در نشریه Nature Medicine به چاپ رسیده تأکید کردهاند یافتههای آنها ضرورت ادامه سیاستهای فاصلهگذاری اجتماعی را مورد تأکید قرار میدهد.
در این تحقیق که بر روی ۳۷ بیمار بدون علامت و ۳۷ بیمار علامتدار انجام شد مشخص شد میزان پادتنِ IgG در ۹۰ درصد از آزمودنیهایی که در بدن آنها این پادتن وجود داشته ظرف ۲ تا ۳ ماه به سرعت رو به کاهش گذاشته است. IgG یکی از اصلیترین انواع پادتنهایی است که بعد از ابتلا به عفونت کرونا در بدن بیماران ایجاد میشود.
شاخص میانه برای کاهش پادتن هم در بدن بیماران علامتدار و هم در بدن بیماران فاقد علامت، در این پژوهش ۷۰ درصد گزارش شده است.
این پژوهش توسط محققان دانشگاه «چانگکینگ» انجام شده که زیر نظر «مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای چین» فعالیت میکند.
«جین دانگ یان»، استاد ویروسشناسی دانشگاه هنگکنگ گفته این تحقیق احتمال اینکه سایر بخشهای سیستم ایمنی برای ایجاد ایمنی در بدن فرد بیمار دست به کار شوند را نفی نمیکند.
او گفت بعضی از سلولها بعد از درگیر شدن برای اولین بار با یک ویروس، روش مقابله با آن و ایمنی یافتن در برابر آن را هنگام عفونت دوباره به یاد میآورند.
او با خاطرنشان کردن اینکه نمونههای مورد استفاده در این مقاله کمتعداد بودهاند گفت: «یافتههای این مقاله به معنای این نیست که آسمان به زمین آمده است.»