"دستمان درد نکند! عجب سریال توپی ساختیم! ما کارمان خیلی درست است!"، صدا و سیما در ادامه گفت: "امسال هم به مانند سال های قبل ترکاندیم! رضایت شونصد درصدی از برنامه های ما وجود دارد و هنگامی که ما برنامه پخش می کردیم کلاً مردم ماهواره هایشان را خاموش کرده و چهارچشمی ما را تماشا می کردند . . .

به گزارش مشرق به نقل از بولتن، صدا و سیما با باز کردن یک درب نوشابه دیگر برای خودش، یک نظر سنجی هم بدین شرح منتشر کرد: "شونصد درصد مردم از برنامه های نوروزی صدا و سیما لذت برده اند که از این میان شونصد و یک درصدشون از دیدن سریال چک برگشتی اعلام رضایت کرده اند!"



یعنی کاکو داغونم! له له!

خیلی اتفاقی سری می زنیم به سایت خبرآنلاین و در آنجا مشاهده می کنیم سریال کلاه قرمزی با 62.3درصد آرای مراجعه کنندگان به سایت، از طرف مراجعه کنندگان به سایت به عنوان بهترین برنامه نوروزی انتخاب شده است و چک برگشتی تنها 27.9درصد آرا را کسب کرده است! دیگه خودتون قضاوت کنین سریالی که نتونه با کلاه قرمزی (که مخاطبینش مثلاً کودکان هستند!) رقابت کنه دیگه چقدر موفق می تونه باشه!

از نکات بامزه ی دیگر اینکه در ادامه ی این نظرسنجی می خوانیم: «فراموشی» به کارگردانی سعید سلطانی با 0.6 درصد، «سیر و سرکه» ساخته غلامرضا رمضانی با 0.5 درصد و «یکی بود یکی نبود» ابوالفضل احمدیان با 0.3 درصد در رده‌های بعدی قرار دارند. فکرش رو بکن یک سریال تنها 0.3درصد رای بیاره!!




چک برگشتی و نوآوری!

برخی دوستان یک چیزی در مورد نوآوری و خلاقیت و ساختارشکنی شنیده اند! در همین زمینه تبریک می گوییم به این دوستان که ساختارشکنانه کاندیداهای مجلس را آدم بده معرفی نموده و آنها را به سخره گرفتند و "گودمن" سریالشان یک انسان سابقه دار بود!
نتیجه گیری اخلاقی از سریال هم این است که آدم های سابقه دار نه تنها انسان های بدی نیستند بلکه خیلی هم خوب هستند و اگر هم به زندان افتاده اند تقصیر عمه یشان بوده است، نه خودشان!

نقد می کنیم!

* اینکه در این سریال شخصیت ها با دروغ کارهای خودشان را پیش می بردند اصلا و ابدا ترویج دروغگویی در جامعه نیست. آنها می خواسته اند با توجه به گفته قدیمی ها که "ادب از که آموختی از بی ادبان!" نشان دهند دروغ چقدر بد است و بدین ترتیب ریشه دروغگویی در جامعه را بخشکانند! باور کنید!!




* اصلا اجازه دهید ما بی خیال نقد این سریال شویم و مثلا نگوییم که شخصیت ناظم مدرسه و استفاده مکرر او از خارخارانک ُمرتبط با طنز کودک و نوجوان است و قشر بزرگسال این طنز را نمی پذیرد. آخه شاید تهیه کنندگان این سریال به این نتیجه رسیده بوده اند که مخاطبان بزرگسال سریال آنها را نمی پذیرند و بدین ترتیب و با این شوخی های چیپ سعی در جذب مخاطبان برنامه های کودک می کرده اند!!

و به عنوان حرف آخر:

سروش صحت گفت: "باورم نمی‌شود چک برگشتی در این مدت کم ساخته شد!"
ولی ما باورمان می شود آقای صحت! شما هم فقط کافی است یکبار دیگر از ابتدا تا انتهای این سریال را نگاه کنید تا مطمئن شوید کلا تابلو است که این سریال در مدت کمی ساخته شده و در تهیه آن خیلی هم آب استفاده شده است!