۳۱ مربی لیگ برتری در فصل نوزدهم روی نیمکت تیم های مختلف نشسته و تیم های شانزده گانه این فصل را هدایت کرده اند که رکوردی کم نظیر محسوب می شود.

سرویس ورزش مشرق - بی ثباتی روی نیمکت مربیگری تیم های فوتبالی تا جایی پیش رفته که امروزه شاهد بی توجهی برخی مربیان به سرنوشت تیم های متعلقه شان هستیم. اینکه "هر جا بیشتر پول بدهد همانجا کار می کنم" به روش جدیدی تبدیل شده که شاهد اجرای آن در کار برخی مربیان لیگ برتری بوده و هستیم.

اینکه تنها ۴ تیم از جمع ۱۶ تیم لیگ برتری با همان مربی که لیگ را شروع کرده اند تا امروز جلو آمده اند باعث تأسف است. سپاهان، فولاد، نفت مسجد سلیمان و سایپا تنها تیم هایی هستند که در این فصل هیچ تغییری در کادر مربیگری شان ایجاد نکردند ولی در ۲ تیم حتی شاهد نشستن چهارمین مربی روی نیمکت در طول یک دوره مسابقات هم بوده ایم. مسابقاتی که هنوز ۵ هفته دیگر از آن باقیمانده است.

مروری بر نیمکت مربیگری تیم های لیگ برتری در همین راستا مشخص می کند چه حجمی از مربی روی نیمکت ها آمده و رفته اند!

پرسپولیس؛ گابریل کالدرون و یحیی گل محمدی

تراکتور؛ مصطفی دنیزلی و ساکت الهامی

سپاهان؛ امیر قلعه نویی

شهرخودرو؛ یحیی گل محمدی، مجتبی سرآسیایی و سهراب بختیاری زاده

استقلال؛ آندره آ استراماچونی و فرهاد مجیدی

فولاد خوزستان؛ جواد نکونام

صنعت نفت آبادان؛ دراگان اسکوچیچ و بهنام سراج

نفت مسجد سلیمان؛ مهدی تارتار

نساجی مازندران؛ رضا مهاجری و محمود فکری

ماشین سازی تبریز؛ رسول خطیبی، احد شیخ لاری و رضا مهاجری و هومن افاضلی

ذوب آهن؛ علیرضا منصوریان، رادولوویچ و لوکا بوناچیچ

پارس جنوبی جم؛ فراز کمالوند، هومن افاضلی و سیروس پورموسوی

سایپا؛ ابراهیم صادقی

پیکان؛ حسین فرکی و عبدالله ویسی

گل گهر سیرجان؛ وینگو بگوویچ و مجید جلالی

شاهین شهرداری بوشهر؛ عبداله ویسی، میشو کریستیچوویچ، مهدی کریمیان و مهدی پاشازاده

ورود برخی مربیان در روزهای واپسین لیگ برتری و جدایی در میانه فصل حتی در شرایطی که نتایج تیم ها بد هم نبوده است همگی نشان دهنده ضعف قراردادهای بسته شده از سوی باشگاه ها با مربیان است که نه تنها جدایی شان جریمه ای را شامل حال آنها نمی کند بلکه اطلاعات بدست آمده در ارتباط با برخی از این افراد مشخص می کند در بدو ورود بخش مهمی از قرارداد خود را به صورت چک بدون نام (در وجه حامل) برای فرار از مالیات از باشگاه دریافت می کنند. بی شک ورود کمیته اخلاق یا انضباطی به این موضوع می تواند ثبات بیشتری روی نیمکت های مربیگری تیم های فوتبالی ایجاد کند. آنچنان که قانونی درباره بازیکنان وجود دارد که همزمان نمی توانند با دو تیم قرارداد ببندند و یا در یک فصل قادر به حضور در بیش از دو تیم نیستند.

برچسب‌ها