کد خبر 109752
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۳

هفتمين دوره مسابقات بين‌المللي ربوكاپ آزاد ايران، عصر شنبه با معرفي و تقدير از تيم‌هاي برتر ليگ‌هاي مختلف اين مسابقات پايان يافت.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق،  در اين مسابقات كه به طور رسمي از روز پنج شنبه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران برگزار شد، بيش از 320 تیم از ايران و حدود 35 تيم از 13 كشور خارجي در 19 ليگ به رقابت پرداختند.

در پايان اين رقابت‌ها در ليگ ربات‌هاي انسان نماي نوجوان، تيم Beh ROBOT از دانشگاه آزاد اسلامي خوراسگان ضمن كسب رتبه اول عنوان بهترين تيم از لحاظ فني را نيز كسب كرد.

در ليگ ربات‌هاي انسان‌نماي كودك هم AUT Man از دانشگاه صنعتي اميركبير، Sorobo از دانشگاه آزاد اسلامي صوفيان و Beh ROBOT از دانشگاه آزاد اسلامي خوراسگان موفق به كسب رتبه هاي اول تا سوم شدند. Beh ROBOT همچنين موفق به كسب عنوان بهترين تيم از لحاظ فني شد.

به گزارش ایسنا، در ليگ ربات‌هاي فوتباليست سايز كوچك هم MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين، AUT Parsian از دانشگاه صنعتي اميركبير و Immortial از دانشگاه علم و صنعت ايران حائز رتبه هاي اول تا شوم شدند. عنوان بهترين تيم ليگ از لحاظ فني هم به AUT Parsian رسيد.

در ليگ امدادگر واقعي هفتمين دوره مسابقات ربوكاپ آزاد ايران هم MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين بر سكوي اول ايستاد، Yra از دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد، دوم شد و مقام سوم مشتركا به FKR2 از دانشگاه آزاد اسلامي واحد فيروزكوه و تيم آريانا از دانشگاه آزاد اسلامي تهران مركز رسيد.

Rescue از دانشگاه آزاد اسلامي واحد دماوند هم بهترين ربات در جابه‌جايي اجسام شناخته شد.

از لحاظ قابليت عملكرد هوشمند MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين اول شد و در رقابت ربات‌ها از لحاظ قابليت گذر از موانع صعب‌العبور MRL اول و Yra دوم شد.

MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين، قهرماني ليگ ربات‌هاي خانگي را نيز به افتخارات امسال خود افزود.

به گزارش ايسنا در ليگ ربات‌هاي مين ياب خودكار، MFT از مجتمع فني تهران، اول شد، مقام دوم به Wise از دانشگاه جامع علمي و كاربردي واحد آذربايجان‌شرقي رسيد و فربد از دانشگاه آزاد اسلامي شيرگاه حائز رتبه سوم شد.

در ليگ ربات‌هاي مين‌ياب دستي هم، Yrs از دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد اول شد، Aram از دانشگاه آزاد اسلامي واحد مجلسي، دوم شد و مقام سوم مشتركا به تيم سفير سما اراك 2 از آموزشكده فني و حرفه‌‌يي سما اراك و البرز از هواصنعت ايرانيان رسيد.

در ربات رقابت فني ربات‌هاي مين‌ياب هم هيچ تيمي شايسته مقام اول و دوم شناخته نشد و ART از دانشگاه آزاد اسلامي شوشتر و البرز اميركبير از دانشگاه صنعتي اميركبير مشتركا سوم شدند.

در ليگ ربات نمايشي دانشجويي، تيم دانشگاه شهاب دانش قم، رتبه اول، ويستا فن‌آوران اميركبير از مركز رشد دانشگاه اميركبير، رتبه دوم و MSA از دانشگاه آزاد اسلامي واحد پرديس رتبه سوم را كسب كرد.

در ليگ ربات‌هاي پرنده مقام اول باز هم به تيم MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين رسيد، مقام دوم را تيم پارك علم و فناوري سمنان كسب كرد و FSR از دانشگاه فارس سوم شد.

تيم نصر از بخش آزاد هم بهترين تيم ليگ از لحاظ فني شناخته شد.

در ليگ ربات‌هاي زيردريايي سنگين وزن، MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين اول شد و در ليگ ربات‌هاي زيردريايي سبك وزن كاسپين از B&M، مقام اول و سونامي از پژوهشسراي خواجه‌نصير طوسي مقام دوم را كسب كردند.

بهترين تيم فني طراحي ربات زيردريايي هم MRL شناخته شد.

در ليگ ربات‌هاي فوتباليست استاندارد نيز مقام اول به MRL، مقام دوم به AUT – Nao Team از دانشگاه صنعتي اميركبير و مقام سوم به Berlin united – Naoth از دانشگاه هامبولت برلين آلمان رسيد.

اين تيم آلماني از لحاظ نوآوري در تحقيق هم حائز مقام اول شد و پس از اين تيم، MRL و Dutch NAO – TEAM از دانشگاه آمستردام هلند دوم و سوم شدند.

همچنين در بخش شبيه‌سازي هفتمين دوره مسابقات ربوكاپ آزاد ايران و در ليگ فوتبال سه بعدي، مقام اول به UT – Austian – Villa از دانشگاه تگزاس آستين آمريكا رسيد، Robe – Canes از دانشگاه ميامي آمريكا، دوم شد و مقام سوم هم به CIT3D از موسسه تكنولوژي چوانگ‌چو چين رسيد.

Tempux3D از دانشگاه فردوسي مشهد هم برنده جايزه بهترين ارائه تيمي در اين ليگ شد.

در ليگ فوتبال دو بعدي هم مارليك از دانشگاه گيلان، ريتون از دانشگاه شهيدرجايي و هفاسيتوس از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب حائز رتبه هاي اول تا سوم شدند.

در ليگ شبيه‌ساز عامل امداد، مقام اول به ZJU – Base از دانشگاه چجيانگ چين، مقام دوم به AUT-SOS از دانشگاه صنعتي اميركبير و مقام سوم به ESldlas از دبيرستان علامه حلي رسيد. عنوان برتر از لحاظ ارائه تيمي هم به FC Portugal از دانشگاه Porto پرتغال رسيد.

در ليگ ربات امدادگر مجازي MRL از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين، اول شد و Yildiz از دانشگاه صنعتي ييلديز تركيه دوم شد. جايزه بهترين ارائه تيمي ربات امدادگر مجازي هم به Uva – Reseue از دانشگاه آمستردام هلند رسيد.

در بخش دانش‌آموزي مسابقات ربوكاپ آزاد ايران (ايران اپن 2012) هم در ليگ فوتبال الف وزن آزاد، FTAT از دبيرستان فرزانگان تهران، مقام اول، A2Z از دبيرستان فرزانگان شماره 2 تهران، مقام دوم و Nice and Slow از دبيرستان علامه حلي شماره 3 تهران مقام سوم را كسب كردند.


در ليگ فوتبال ب سبك وزن هم مقام اول به Fast & smart از پژوهشسراي دانش‌آموزي حاج امرالله خبازي فريدون‌كنار، مقام دوم به Helli 4 LW از دبيرستان علامه حلي شماره 4 تهران و مقام سوم به FTRLW از دبيرستان فرزانگان تهران رسيد.

در ليگ فوتبال ب وزن آزاد هم به ترتيب نقش جهان از دبيرستان شهيد اژه‌‌يي اصفهان، Master and commander از دبيرستان علامه حلي شماره 3 تهران و Emam Javad ET از دبيرستان امام جواد (ع) حائز رتبه هاي اول تا سوم شدند.

در ليگ ربات‌هاي امدادگر ابتدايي – الف – هم سينا 2 از مجتمع آموزشي ابوعلي سينا و FDMX از دبستان شهيد دانش‌بخش به ترتيب اول و دوم شدند.

به گزارش ايسنا در ليگ ربات‌هاي امدادگر ب هم R2T از مركز پژوهش رازي مشهد، حلي پايدار از دبيرستان علامه حلي تهران و polaris دبيرستان امام صادق (ع) اصفهان به ترتيب در جايگاه‌هاي اول تا سوم ايستادند.

در ليگ ربات‌هاي امدادگر پيشرفته الف مقام اول به كاسپين از دبيرستان شهيد اژه‌‌يي 2 اصفهان، مقام دوم به صدرا ربات از شركت نوآوران خلاق صدرا و مقام سوم به كاوش از مجتمع آموزشي قلم رسيد.

در ليگ امداد دانش‌آموزي فضاي مشترك، تيم انرژي اتمي از دبيرستان انرژي اتمي تهران اول شد و در ليگ نمايش ربات‌هاي دانش‌آموزي ابتدايي IRUBOT از بخش آزاد، اول و AI از آموزشگاه هوش مصنوعي دوم شد.

جايزه ويژه كميته فني در نمايش ربات‌هاي دانش‌آموزي – ابتدايي – هم به تيم برمودا از پژوهشسراي امام صادق (ع) بم رسيد.

در ليگ نمايش ربات‌هاي دانش‌آموزي پيشرفته نيز Pipe Isnpection از دبيرستان علامه حلي شماره 3 تهران، فرزانگان 2 از دبيرستان فرزانگان شماره 2 تهران و خرد از دبيرستان منظومه خرد به ترتيب در رتبه هاي اول تا سوم ايستادند.