کد خبر 10997
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۳

پزشک ايراني متخصص نازايي ساکن کاليفرنيا که روش درمان وي، براي يکي از بيمارانش موجب تولد ?? فرزند شده، روز چهارشنبه به اتهام «اهمال و بي‌دقتي در درمان» بيمارش، دادگاهي شد.

به گزارش مشرق، تابناک به نقل از آسوشيتدپرس نوشت، مايکل کامروا، دکتر ايراني ، درمان ناديا سولمان را در سال ???? آغاز کرد که، به گفته آقاي کامروا، از نازايي رنج مي‌برد و آرزو داشت که مادر ?? فرزند بشود!
با تجويز لقاح مصنوعي از سوي آقاي کامروا، ناديا سولمان در طول چندين سال شش فرزند به دنيا آورد که يکي از آن‌ها از مشکلات مغز و اعصاب و بيش‌فعالي رنج مي‌برد و دوتاي ديگر نيز به بيماري اوتيسم که با اختلالات رشدي همراه است، مبتلا هستند.
با اين حال خانم سولمان که مطلقه است، با وجود داشتن شش فرزند باز بر داشتن فرزندان بيشتر اصرار داشت و به همين دليل دکتر مايکل کامروا به درمان وي با کاشت نطفه در رحم ادامه داد که با اين روش ناديا سولمان در ژانويه ???? و در ?? سالگي، هشت قلو به دنيا آورد.
اکنون دادگاه مايکل کامروا را به «بي‌دقتي» در درمان خانم سولمان و دو بيمار ديگر متهم کرده است و بر اين باور است که با توجه به اصرار مداوم خانم سولمان به تولد فرزندان بيشتر، آقاي کامروا مي‌بايست وي را نزد مشاور بهداشت روان مي‌فرستاده است!





در صورت رأي دادگاه مجوز فعاليت پزشکي مايکل کامروا ضبط مي‌شود و اين پزشک منطقه بورلي هيلز ديگر قادر به فعاليت در عرصه پزشکي نخواهد بود.
در جلسه روز چهارشنبه دادگاه دکتر کامروا، با استناد به مدارک پزشکي خانم سولمان اعلام شد که در سال ????، دکتر کامروا ?? نطفه را به طور همزمان در رحم خانم سولمان قرار داده و اين در حالي است که بنا بر توصيه‌هاي پزشکي، قرار دادن بيش از دو نطفه در رحم زني به سن و سال خانم سولمان به صلاح نيست.
آقاي کامروا در کمتر از هشت سال، ?? نطفه در رحم خانم سولمان قرار داده که در نهايت منجر به تولد ?? نوزاد شده است.
با اين حال آقاي کامروا در جلسه روز چهارشنبه در دفاع از خود توضيح داده است که در روش لقاح مصنوعي، تعداد نطفه‌ها اهميتي ندارد و کيفيت نطفه‌ها حائز اهميت است.
آقاي کامروا روز چهارشنبه زماني که براي دفاع از خود در دادگاه حاضر شد، بارها به گريه افتاد.
وي افزود که بيش از بيست سال در بخش زنان و زايمان دانشگاه لس ‌آنجلس کاليفرنيا، يو سي ال اي، به کار مشغول بوده است.
سخنگوي دانشگاه لس آنجلس در اين زمينه اعلام کرده است که آقاي کامروا از سال ???? تا ???? ميلادي جزو «مدرسان داوطلب» بخش زنان زايمان اين دانشگاه بوده و حقوقي نيز براي اين کار دريافت نمي‌کرده است.
اين در حالي است که شبکه سي‌ان‌ان نيز در اکتبر ???? به نقل از سخنگوي «انجمن آمريکايي باروري» گزارش کرده بود که آقاي کامروا پيشتر به دليل عدم رعايت استانداردهاي لازم، از اين انجمن اخراج شده بود.
دادگاه هنوز در مورد پرونده مايکل کامروا رأي نهايي را صادر نکرده است.