کد خبر 1110543
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۰

نگاهی مختصر به تحولات آمریکا دلایل عقب ماندن دونالد ترامپ از جو بایدن را در نظرسنجی‌های انتخاباتی نشان می‌دهد.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا، ادعا کرده که ایران، روسیه و چین تلاش می‌کنند تا او در انتخابات ریاست جمهوری دور بعد شکست بخورد.
 
این ادعا اعتراف به قدرت نفوذ این کشورها در آمریکاست؛ البته، بهانه‌ای است برای سرپوش گذاشتن بر روی ضعف‌های دولت کنونی آمریکا که «دونالد ترامپ»، ریاست آن را بر عهده دارد.
 
سیاست‌هایی که سه کشور روسیه، چین و ایران در مقابل ترامپ اتخاذ کرده‌اند، از حمایت جهانی برخوردار است و این همان تأثیر غیر مستقیم این سه کشور بر روند انتخاباتی است که ترامپ برای پیروزی در آن تلاش می‌کند.

بیشتر بخوانید:

ترامپ: اگر بایدن انتخاب شود چین مالک آمریکا خواهد شد

ترامپ به عنوان نامزد جمهوری‌خواه در انتخابات آمریکا معرفی شد


 
اما مهم‌ترین عواملی که باعث شده دونالد ترامپ از رقیب خود عقب بیفتد، به عملکرد او در چهار سال ریاست جمهوری بر آمریکا بر می‌گردد.
 
سیاست خارجی ترامپ، غیر منطقی، افراطی و غیر عقلانی است و یکی از دلایلی که باعث افت محبوبیت او در نظرسنجی‌ها شده همین است.
 
خروج از سازمان‌های بین‌المللی، تهدید به خروج از پیمان ناتو که اروپایی‌ها را ناخرسند کرده، بی اهمیت جلوه دادن نهادهای بین‌المللی، خروج از سازمان جهانی بهداشت، خروج از برجام و چندین اقدام دیوانه وار ترامپ، همگی دست به دست هم دادند تا این که نتیجه رقابت‌ها تاکنون به نفع «جو بایدن» رقم بخورد.
 
کارنامه‌ای که «دونالد ترامپ»، از خود در طول چهار سال ریاست جمهور به جا گذاشته، حتی یک نمره قبولی ندارد.
 
از سوی دیگر، پس از شیوع ویروس کرونا که اکنون آمریکا در رتبه اول تبعات این ویروس است، مدیریت ترامپ در این بحران با انتقادات زیادی روبرو شده است.
 
وی این ویروس را از ابتدا جدی نگرفت؛ تا جایی که حتی تا چندی پیش مسائل بهداشتی برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا را رعایت نمی‌کرد و به ماسک نزدن خود می‌بالید!
 
ترامپ در ابتدای شیوع ویروس کرونا در کنفرانس خبری از احتمال ابتلای بیش از ۲ میلیون آمریکایی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد و گفت «اگر میزان مرگ و میر مبتلایان به کرونا در آمریکا کمتر از ۱۰۰ هزار نفر شود بسیار خوب اقدام شده است!»
 
اظهارات ترامپ درباره تعداد کشته‌های کرونا در آمریکا با واکنش‌های منفی از سوی افکار عمومی و نخبگان آمریکا روبرو شد.
 
اما اکنون آمریکا با  بیش از پنج میلیون نفر مبتلا و بیش از ۱۸۰ قربانی در رتبه نخست جدول جهانی قرار دارد.

وضعیت آمریکا در زمان شیوع ویروس کرونا نشان دهنده ضعف سیستم بهداشت و درمان این کشور است؛ و به این بی عقلی‌ها و سوء مدیریت‌های ترامپ، نوع رفتار و برخورد او را با مسئله نژادپرستی، تبعیض و سرکوب مردم به خاطر اعتراضات را بیفزایید.
 
آمریکا همچنان دستخوش اعتراضاتی است که از سربند قتل وحشیانه یک سیاه پوست آمریکایی به دست پلیس این کشور آغاز شد و شعله ور گشت.
 
«جورج فلوید»، سیاه پوست آمریکایی با زانوی پلیس این کشور بر گردن، خفه شد در حالی که کشتار سیاه پوستان در آمریکا همچنان ادامه دارد و ترامپ نیز دستور سرکوب خشن را صادر کرده است.
 
با این حساب، مجموع اقدامات «دونالد ترامپ» در یک دوره چهارساله ریاست جمهوری آمریکا، باعث شده تا او از رقیب خود جا بماند و به جای اینکه اشتباهات خود را جبران کند، سعی دارد دیگران را متهم به مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کند.
 
ترامپ حتی تهدید کرده که اگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز نشود جنگ داخلی در آمریکا اتفاق خواهد افتاد.
 
ترامپ اگر هم در انتخابات پیروز شود، احتمال تقلب از سوی او بسیار زیاد است.
 
وی برای پیروزی دست به هرکاری خواهد زد؛ اما آنچه که از برآیند داخلی آمریکا دیده می‌شود این است که وجود ترامپ در قدرت، این کشور را به لبه پرتگاه هدایت می‌کند که البته این اتفاق اگر بیفتد، پایان یک باصطلاح ابرقدرت به دست فردی از درون آمریکا است.

منبع: میزان

برچسب‌ها