کد خبر 1116898
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶

به گزارش مشرق، صفحه اینستاگرام لیبانیران درباره  آتش سوزی مجدد بندر بیروت نوشت: ساعتی قبل در بندر بیروت آتش‌سوزی بزرگی رخ داد. مدیرکل بندر گفت در منطقه آزاد بندر در ساختمان یکی از شرکتهای وارد کننده روغن سرخ کردنی آتشسوزی رخ داد که به تایرهای پلاستیکی سرایت کرد.

ارتش پرواز پهپادهای تصویربرداری را در این منطقه ممنوع اعلام کرد تا در کار اطفای حریق هلیکوپترها خللی ایجاد نکنند.

دبیر صلیب سرخ گفت جای نگرانی نیست. آتش به انفجار منجر نمی شود و آنچه می‌سوزد ابزار و لاستیک است و ارتش بر اوضاع مسلط است.

گفته می‌شود شرکتی در حال انجام جوشکاری و برش آهن بوده که این کالاها آتش می‌گیرند.

وزیر دادگستری خواستار تحقیق سریع و جدی درباره آتشسوزی جدید بندر شده است.

آتشنشان‌های اتحادیه شهرداری‌های ضاحیه به بندر رسیده‌اند تا در خاموش کردن آتش کمک کنند. از همان روزهای اول پس از انفجار، جلوی حضور گروه‌های شیعی در بندر گرفته شده بود.

مدیرکل آتشنشانی گفت هنوز بر آتش مسلط نشده‌ایم و از مدیریت بندر می خواهیم نوع کالاهای موجود را مشخص کند تا سلامت عوامل آتشنشانی به خطر نیفتد. از تانکرهای آب رسان می خواهیم برای کمک به ماشینهای آتشنشانی به بندر مراجعه کنند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.