کد خبر 1125081
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴

اگر کنگره نتواند اقدامات تشویقی را به تصویب برساند یا ویروس کرونا بیشتر شیوع کند، اقتصاد آمریکا به رکود می رود.

به گزارش مشرق به نقل از راشاتودی، بر اساس اعلام وزارت بازرگانی آمریکا تولید ناخالص داخلی در آمریکا در سه ماهه گذشته افت ۳۱.۴ درصدی داشت و بیشترین افت را از زمانی که دولت از سال ۱۹۴۷ شروع به ثبت رشد اقتصادی کرده رکورد زده است.

بیشتر بخوانید:

هشدار کارشناسان:دلار در ۲۰۲۱ سقوط می‌کند

بر اساس این گزارش، بدترین سه ماهه اقتصادی آمریکا در سال ۱۹۵۸ بود که تولید ناخالص داخلی کشور ۱۰ درصد نسبت به پایه سال کاهش داشت.

آمارهای جدید نشان می‌دهد که در حال حاضر بیشترین کاهش رشد اقتصادی را با ۳۱.۷ درصد در سه ماهه اخیر تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید:

سقوط ۱۰.۲دلاری قیمت طلا در بازار جهانی

بر اساس تحلیل‌های اقتصادی اداره کار آمریکا، کاهش رشد اقتصادی در سه ماهه دوم مربوط به شیوع بیماری کووید ۱۹ است که به شهروندان آمریکایی اعلام شد در خانه بمانند و البته در ماه می و ژوئن بخشی از این محدودیت‌های قرنطینه و کسب و کار در بخشی از مناطق این کشور برداشته شد و پرداخت‌های مالی کرونایی بین خانوارها و مشاغل در این کشور توزیع شد.

بر اساس این گزارش اقتصاد آمریکا در سه ماهه نخست ۵ درصد افت داشت که نشانه‌ای بر پایان توسعه ۱۱ ساله اقتصاد این کشور بود که بیشترین دوره طولانی در تاریخ این کشور محسوب می‌شد.

بیشتر بخوانید:

دلار طی یک تا دو سال آینده سقوط خواهد کرد

اقتصاددانان انتظار دارند که  رشد اندک اقتصادی را در سه ماهه پایانی امسال در آمریکا شاهد باشند که در محدوده ۴ درصد خواهد بود.

اما در صورتی که کنگره نتواند اقدامات تشویقی را به تصویب برساند یا ویروس کرونا دوباره شیوع پیدا کند، اقتصاد آمریکا دوباره به حالت رکود برخواهد گشت.

منبع: فارس