به تازگی آگهی‌هایی در فضای مجازی منتشر می‌شود تا از کاربرانی که به دنبال ایجاد درگیری و نزاع هستند، دعوت به همکاری و در ادامه استخدام بزن بهادرها صورت بگیرد.

به گزارش مشرق، پول بده تا کتک بزنیم و یقه پاره کنیم، عنوان تبلیغی است که این روزها سایت‌ها و کانال‌های انتشار آگهی در فضای مجازی اقدام به درج آن می‌کنند و برای کسب سود و منفعت از این راه کسب درآمد می‌کنند.

طبیعی است که مخاطبان خاص اینگونه از سایت‌ها و کانال‌ها در فضای مجازی نسبت به انجام چنین کاری تحریک شده و بدشان نمی‌آید که از این طریق هم پولی به جیب بزنند، می‌شود حدس زد که مخاطب اینگونه پیام‌ها اراذل و اوباشی هستند که در اصل و ذاتا با درگیری و عربده کشی میانه خوبی دارند و کار هر روزشان این است که در مقابل انظار عمومی اقدام به گردنکشی کنند تا به قول خودشان، خودی نشان دهند و از این طریق سری تو سرها در بیاورند.

در یکی از آگهی‌هایی که در این رابطه در سایت دیوار منتشر شده است، می‌بینیم که فرد منتشر کننده آگهی اعلام کرده تا در ازای ناسزا گویی، هل دادن و یقه گیری، سیلی خوردن و کتک زدن مفصل مبالغ قابل توجه و از پیش تعیین شده‌ای را می‌گیرد تا به زعم خود از آبرویش مایه بگذارد و فرد متقاضی آگهی را در برنامه‌ای که در سر دارد، سربلند کند.

اگر بخواهیم به معرفی این افراد بپردازیم باید بگوییم که این‌ها همان اوباش و زورگیران خیابانی هستند که با گسترش کسب و کار در فضای مجازی، اقدامات غلط و بی اساس خود را به این فضا کشانده و برای انجام ناهنجاری به دنبال مشتری هستند تا به نوعی هم پول بگیرند و هم اینکه از این طریق در سطح شهرها و معابر خودنمایی کنند، به نوعی می‌شود اسم این کار را دعوای لاکچری گذاشت که افرادی برای ایجاد ناامنی در سطح شهر از بزن بهادرهایی که در فضای مجازی آگهی‌هایی با این مضمون را منتشر کردند، برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند.

چندی پیش نیز حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در گردهمایی سراسری فرماندهان، رؤسا و معاونان ناجا با اشاره به تاثیر تقوا در کارآمدی و تضمین سلامت مجموعه‌های سازمانی گفت: رمز تاثیرگذاری و کارآمدی مجموعه و سازمانی که می‌خواهد موفق باشد، آن است که در همه امور و برنامه‌ها، خداوند را محور قرار دهد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی خطاب به فرماندهان ناجا تأکید کرد: مطلقاً نباید اجازه دهیم هیچ نقطه‌ای از کشور اعم از شهر یا روستا، نقاط مرزی یا داخلی، برای افراد متخلف و مجرم و معتادان متجاهر و توزیع کنندگان جزئی و کلی مواد مخدر، امن باشد.

اینکه اقدامات در راستای پاکسازی شهرها و معابر از لوث وجود اوباش در حال انجام است، بر کسی پوشیده نیست؛ اما موضوع مهمی که در این بین می‌توان به آن اشاره کرد این است که انتشار پیام‌ها و آگهی‌های دارای مضمون ایجاد درگیری و از سوی مقابل تشویق افراد برای به کارگیری قلدرها در انجام دعواهایشان؛ می‌تواند زنگ خطری برای جامعه باشد.

در روزها و ماه‌های اخیر شاهد دستگیری و گرداندن اوباش سطح یک در پایتخت و دیگر شهرهای کشور بودیم، اقدامی که با واکنش و نظرات مثبت هموطنان مواجه شد و شهروندان معتقدند شناسایی و دستگیری اوباش و در ادامه چرخاندن آن‌ها در مقابل دیدگان عموم می‌تواند اقدام مهمی برای جلوگیری از وقوع زورگیری‌های خشن و نزاع‌های خطرناک خیابانی باشد.

به هر حال موضوع مهم این است که درج آگهی‌های استخدام زورگیر و بزن بهادر، در حال انجام است و این یعنی درخواست ایجاد درگیری آن هم به انتخاب افرادی که به دنبال اجرای این سناریو خشن در جامعه هستند، است؛ لذا می‌طلبد تا نهادهای مرتبط با موضوع به قضیه ورود کرده و از انتشار اینگونه آگهی‌های خطرناک و ایجاد کننده ناهنجاری در جامعه جلوگیری کنند تا در ادامه خانواده‌هایی داغدار عزیزانشان نباشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران