به گزارش مشرق به نقل از فارس، داستان سازمان مجاهدین خلق (منافقین) شرح روشنی از التقاط در عرصه نظر و آوارگی و دربهدری و در نهایت مزدوری بیگانه و ورشکستگی سیاسی گروهی است که دل در گرو بیگانه داشتند و در نهایت در اقصی نقاط عالم آواره و پراکنده شدند. هدایت سازمان از طرف تنی چند عوامفریب و خودشیفته و سیستم بسته و زندانگونه آن پیش از هر چیزی خود اعضا را به ستوه آورده؛ بهطوری که از هر فرصت مناسب برای فرار کردن و جدا شدن از آن استفاده میکنند.
ارتش مجاهدین یا همان «لژیون خارجی صدام حسین» نزدیک به دو دهه یکی از ناشناختهترین ارتشهای جهان بود که اکثریت فرماندهان آن را زنان تشکیل میدادند.
این کتاب حاصل دو سال و نیم حضور در سازمان مجاهدین خلق در زمان حاکمیت صدام حسین و چهار سال اسارت نزد نیروهای آمریکایی و صدها ساعت مصاحبه و گفتگو با اعضای مجاهدین خلق در عراق و اروپا میباشد که برای بیان یک تجربهی تلخ در چارچوب احزاب سیاسی و بیان گوشهای از تاریخ معاصر ایران نگاشته شده است.
نویسنده کتاب که نخواسته اسم خود را اعلام کند، با توجه به عفو حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با مجاهدین خلق، در تاریخ 16 بهمن 1387 از فرانکفورتِ آلمان وارد فرودگاه بینالمللی امام خمینی شد و پس از یک شب بازداشت توسط مأموران امنیتی آزاد شد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی این کتاب را درتعداد 500صفحه با قیمت 8هزار تومان منتشر کرده است.
کتاب «سرگذشت من با مجاهدین خلق 1380ـ1387» نوشته پرویز درخشان توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد.