کد خبر 11455
تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۵

به يقين هر ايراني با ديدن سريال مختار و ديدن شخصيت کيان مشتاق پيگيري اين سريال خواهد شد؛ چراکه عرق ايراني و ديدن کاراکتري که در واقعه کربلا حضور داشته براي هر ايراني جذابيت دارد.

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني سريال مختارنامه، رضارويگري بازيگر نقش کيان تا بدين جاي پخش سريال نشان داده مي تواند بر خلاف حضور هميشگي اش در نقش هاي منفي توانايي هاي خود را براي بازي در نقش هاي مثبت هم اثبات کند. به همين دليل با او گپ کوتاهي زديم که در ادامه مي خوانيد.
آقاي رويگري آيا نقش کيان را خودتان انتخاب کرديد يا به شما پيشنهاد شد؟ فکر نمي کنيد اگر نقش عمر يا يکي از شخصيت هاي منفي سريال را بازي مي کرديد موفق تر بوديد؟
با نظر داوود مير باقري و طراحان گريم که معتقد بودند چهره اي ايراني دارم , نقش کيان به من پيشنهاد شد. هرچند من بسيار نقش هاي منفي کارهاي داوود ميرباقري را دوست دارم و بسيار با آنها ارتباط برقرار مي کنم و خود من هم بسيار علاقه مند بودم تا نقشي منفي در اين سريال بازي کنم، اما به هر شکل نقش کيان به من رسيد و لازم است بگويم کيان نقش بسيار پررنگي در سريال دارد و در طي داستان به نقاط حساس و قابل لمسي مي رسد.
در اکثر کارهايي که شما بازي کرديد نقش منفي يا سياه داشته ايد ،فکر نمي کنيد با اين پيش زمينه که مخاطب از شما دارد ،پذيرفتن نقش يک جنگجوي ساده دل ايراني سخت باشد؟
اين حرف ها براي خبرنگارها و روزنامه نگارهاست , من اصلا اينطور فکر نمي کنم. شما ببينيد سکانسي که کيان به خواستگاري جاريه مي رود شرم و حيا در چهره ي کيان موج ميزند، اين نشان از ساده دلي و حياي ايراني دارد. اين جاست که شما آن چهره ي منفي که از رويگري را در کارهاي ديگر مي بينيد ، شاهد نيستيد. همان طور که خود من هم پيگير جريان بودم، متوجه باز خورد مثبت مردم شده ام، مردم نيز با شخصيت کيان ارتباط خوبي برقرار کرده اند. در سينماي هاليوود هم اين طور نيست که يک بازيگر صرفاَ در همه ي کارها ضد قهرمان يا کاراکتر منفي باشد. اگر در يک فيلم فردي جاني و آدم کش مي شود متقابلا نقش مثبت هم بازي مي کند، اصولا بازيگر بايد نقش هاي متفاوتي را تجربه کند و ايستايي در بازيگري بي معني است.
به نظر شما گريمتان تا چه اندازه به پيشبرد شخصيت کيان تا بدين جاي پخش کمک کرده است؟
مسلما َ طراحي گريم واجراي خوب آن در شناساندن شخصيت به مخاطب کمک بسياري مي کند، همانطور که مسعود ولد بيگي طراح گريم به همراه داوود مير باقري به اين گريم مناسب براي کيان رسيدند و به نظرم اين گريم خوب پيش رفته است. من از چهره ي خودم با گريم کيان عکسي دارم که مثل سپاهيان و جنگجويان دوره ي هخامنشي و ساساني است، انگار که از دل ستون هاي تخت هاي جمشيد بيرون آمده ام!
آيا شما تحقيقي هم درباره نقشتان داشته ايد؟ اين تعامل مختار و کيان به اين شدت در تاريخ وجود دارد و يا صرفا براي شاد کردن دل ايراني ها در کار گنجانده شده است؟
تحقيق ها را داوود ميرباقري انجام داده بود و در هر جاي کار، مشکلي پيش مي آمد، از داوود کمک مي گرفتيم اما بايد اين را هم اضافه کنم که بدليل اينکه داستان سريال حول محور مختار مي گردد، نقش و تاثير گذاري کيان به مراتب کمتر ازآنچه در تاريخ و واقعيت وجود دارد نشان داده شده، تا آنجايي که در تاريخ هم بيان شده، کيان شمر را کشته است و در اکثر فتوحاتي که صورت گرفته کيان حضور داشته و نقش بسزايي هم در آن فتح داشته.
و در آخر همکاري با آقاي مير باقري را چطور ديديد؟آيا ايشان واقعا کارگردان سخت گيري هستند؟
من در سالهاي گذشته هم با داوود (مير باقري) همکاري داشته ام. در سال 67 فيلم "معرکه در معرکه" و بعد از آن فيلم سينمايي - تاريخي "مسافر ري". جداي از اينها ما از دوستان قديمي و خوب همديگر هستيم، من هميشه از کار کردن با داوود لذت مي برم و بدون شک مي توانم بگويم او از معدود کارگرداناني است که کارکردن با او را دوست دارم و مي دانم وقتي سر لوکيشن حاضر مي شوم بعد از يک يا دوبار تمرين برداشت اصلي خواهيم داشت و اين باعث مي شود در طي پروژه احساس خستگي نکنم، چون اساسا با برنامه ريزي و حساب شده سر فيلمبرداري حاضر مي شود و يقين داشته باشيد که اگرهمين سخت گيري ها نبود ، مدت زمان ساختن اين سريال به جاي هشت سال ، شانزده سال مي شد.