به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر «الیزابت دیوور» از دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون با اشاره به يافتههاي حاصل از اين تحقيق ميگويد: فلاونید موجود در توت دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالایی است.
در اين تحقيق، پژوهشگران با استفاده از اطلاعات مربوط به بیش از 121 هزار پرستار 30 تا 55 ساله و پژوهش در خصوص نوع مواد غذایی مصرف شده توسط آنها، به این نتیجه رسیدند که استفاده از توت در رژیم غذایی، زوال تواناییهای شناختی ناشی از طول عمر را تا 2.5 سال به تاخیر میاندازد.
«دیوور» اظهار ميكند: در اين تحقيق به شواهد اولیهای دست یافتهایم مبنی بر این که استفاده از توت، پیشرفت زوال تواناییهای شناختی را در زنان سن بالا کند میکند كه در صورت درست بودن این فرضیه میتوان گفت که به یک راه حل بسیار ساده جهت حفظ تواناییهای شناختی در افراد سالخورده دست یافتهایم.
محققان آمریکایی دریافتند توت به دلیل برخورداري از آنتی اکسیدان بالا و خواص ضد التهابی، از زوال عقل در افراد سالخورده جلوگیری میکند.