کد خبر 1150450
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۷

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد «رسوراترول» به دست آمده از گیاهان و میوه ها دارای خواص ضدویروسی در مقابله با کروناویروس است.

به گزارش مشرق، مطالعه آزمایشگاهی محققان دانشگاه علوم و تکنولوژی شنژن چین نشان می‌دهد فیتوشیمیایی حاصل از گیاهان موسوم به رسوراترول قادر به پیشگیری مؤثر از کروناویروس است.

بیشتر بخوانید:

خوراکی‌هایی برای افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا

رسوراترول یک نوع فنول طبیعی است که توسط برخی گیاهان در واکنش به آسیب و جراحت یا زمانیکه گیاه تحت حمله پاتوژن هایی نظیر باکتری‌ها یا قارچ‌ها است، تولید می‌شود.

منابع این فیتوشیمیایی گیاهی در مواد خوراکی شامل پوست انگور، بلوبری، آلو و بادام زمینی یافت می‌شود. معمولاً هم به صورت مکمل غذایی وجود دارد.

یافته‌های آزمایشگاهی نشان داده است که رسوراترول دارای تأثیر و کارآمدی بالایی در جلوگیری از تکثیر کروناویروس است.

در مطالعات قبلی اثبات شده است که این ماده دارای خواص ضدویروسی علیه طیف وسیعی از پاتوژن ها است. همچنین مشخص شده بود که این ترکیب از تکثیر برخی ویروس‌ها نظیر ویروس دنگو، زیکا، آنفلوانزا و مِرس جلوگیری می‌کند؛ سندروم تنفسی خاورمیانه موسوم به مِرس ناشی از نوعی بتاکروناویروس است که شباهت زیادی به کروناویروس جدید دارد.

یافته‌های این مطالعه نشان داد که استفاده از رسوراترول قبل از ابتلاء به عفونت قادر به ممانعت از تکثیر ویروس فقط تا ۲۰ درصد است. درحالیکه استفاده از این ترکیب بعد از درمان تا ۹۸ درصد باعث کاهش تکثیر ویروسی می‌شود.

محققان در تلاش برای انجام این آزمایش‌ها بر روی انسان هستند.

منبع: مهر

برچسب‌ها