کد خبر 115054
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۷

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با انتقاد از برخی دست اندركاران چاپ و نشر مجموعه آثار شهید مطهری تاكید كرد: نباید مطهری و شهدای ما را مصادره كرد، چرا كه حذف بعضی عبارات و قسمت ها و یا اعمال هرگونه تغییر در آثار آن شهید بزرگوار ظلم به ایشان است.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، حجت الاسلام عبدالله حاج صادقی این مطلب را روز شنبه در محل ستاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهران بزرگ در آستانه سالروز شهادت معلم شهید استاد مرتضی مطهری و هفته عقیدتی عنوان كرد.

وی در باره شخصیت استاد شهید مطهری با اشاره به این كه آن شهید بزرگوار تجسم یك انسان مسلمان و یك مربی دلسوز است، افزود: استاد مطهری هم صلاحیت های علمی و عملی را برای مربیگری و استاد بودن دارا بود و هم از جهت گیری های انقلاب اسلامی آگاهی كامل داشت.

وی با بیان این كه شهید مطهری با همه بزرگی و مقامی كه داشت، شاگرد امام راحل بود، تصریح كرد: او قبل از این كه فرزند كسی باشد، فرزند روح الله بود.

حاج صادقی با انتقاد از مواضع برخی شخصیت ها و گروهها نسبت به شهید مطهری و برداشت های شخصی درباره آثار ایشان تصریح كرد: نباید آثار شهید مطهری مورد برداشتهای شخصی قرار گیرد و یا شخصیت آن شهید بزرگوار پله ترقی برای برخی شود. همچنین نباید برخی تلاش كنند مطهری و شهیدان ما را به انحصار خود در آورند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه به شخصیت استاد مطهری اشاره كرد و افزود: دین اسلام با ارایه الگو، انسان مطلوب نظر خویش را معرفی كرده و از مسلمانان می‌خواهد تمام سعی خود را برای نزدیكی به آن شخص به كار گیرند و در این رابطه، ابتدا پیامبر عظیم‌الشأن اسلام را به عنوان اسوه حسنه معرفی می كند.

حاج صادقی یكی از مهمترین ابعاد شخصیتی شهید مطهری را جامعیت او دانست و وی را به ‌عنوان الگویی برای معلمان و تربیت كنندگان جامعه دانست و با برشمردن برخی ویژگیهای شخصیتی استاد مطهری افزود: اولین ویژگی استاد دین شناسی ایشان بود كه به معنای حقیقی در افكار و اندیشه وی تجلی یافته است، چرا كه او تا در مورد چیزی یقین نمی كرد آن را بیان نمی كرد.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران دومین ویژگی مهم مطهری را منطق قوی وی خواند و افزود: تعبد مطهری به تعقلش استوار بود و در برابر خصم با منطق عمل می كرد و به همین علت دشمنان هرگز نتوانستند او را عصبانی كنند.

وی ویژگی سوم شهید مطهری را تعادل خواند و افزود: این شهید بزرگوار در عین این كه با اسلام تحقیر شده و متوقف كننده مبارزه می‌كرد، در مقابل روشنفكری منفعل و وابسته و نیز سكولاریسم و سایر ایدئولوژی‌های منحرف نیز ایستادگی می‌كرد و در همه احوال، به اسلام سنتی ناب كه در زمان پیامبر اسلام(ص) جریان داشت، پایبند بود.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران از دیگر ویژگی های بارز آن استاد شهید را زمان شناسی، مخاطب شناسی و وضعیت شناسی خواند و افزود: استاد به مانند طبیبی بود كه درد را می فهمید، معاینه می كرد و بعد دارو می داد. او نیاز شناسی را كاری بسیار مهم می دانست و در آثارش نیز به دقت به این اصل می پرداخت و به همین علت بود كه آثارش بیشتر جنبه كاربردی داشت.

حاج صادقی ' ولایت محوری ' را یكی دیگر از ویژگی مهم این استاد بزرگ خواند و با اشاره به این كه مطهری هم در اندیشه و هم در گرایش و عمل كم نظیر بود، افزود: معنویت مطهری بالا بود. او خود را نمی دید، خدا را می دید و خدا هم او را نمایان كرد. مطهری تقوای مثبت داشت، زهد داشت و عدم دلبستگی به دنیا از ویژگیهای آن مرد خدا بود.

دوازدهم اردیبهشت ماه به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، روز معلم نامگذاری شده است.