کد خبر 1156355
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۵

بسیاری از افراد معتقدند که جویدن آدامس باعث لاغری می‌شود. برخی هم می‌گویند آدامس جویدن جلوی اشتهایشان رامی‌گیرد و از ریزه‌خواری جلوگیری می‌کند.

به گزارش مشرق، بسیاری از افراد معتقدند که جویدن آدامس باعث لاغری می‌شود. عده‌ای هم معتقدند آدامس به هضم غذا کمک می‌کند، برخی هم می‌گویند آدامس جویدن جلوی اشتهایشان رامی‌گیرد و از ریزه‌خواری جلوگیری می‌کند. خیلی از مردم از آدامس به‌عنوان اقدامی کمکی برای کاهش وزن استفاده می‌کنند. به گفته آنها، این کار به کنترل هوس‌های غذایی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

غذاهایی که خوردن آن ها شما را گرسنه می‌کند!

اما بحث در مورد این که آدامس جویدن راهبردی قابل قبول و سالم برای کاهش وزن محسوب می‌شود یا خیر همچنان ادامه دارد و نتایج پژوهش‌ها در این زمینه یکدست نیستند. امروز در این مطلب می‌خواهیم به موضوع آدامس و نقش آن در لاغری بپردازیم. با ما همراه باشید.

تأثیرات جویدن آدامس برای لاغری جزئی و ناچیز است

 اگرچه تمام مطالعات این موضوع را تأیید نمی‌کنند، اما بعضی از تحقیقات نشان می‌دهند که جویدن آدامس برای لاغری، احتمالا فواید زیر را داشته باشد:

ممکن است به شما در کاهش اشتها و احساس گرسنگی کمک کند

عمل جویدن آدامس ممکن است سبب احساس سیری بیشتر و کاهش گرسنگی شود و به کاهش اشتهای شما، به‌ویژه برای خوردن میان وعده کمک کند. در مطالعه‌ی اخیرا انجام شده، نشان داده شد که جویدن آدامس، گرسنگی و اشتها را به اندازه‌ی یک نوشیدنی سرشار از کالری کاهش داد. در مطالعه‌ی دیگر، از بعضی از شرکت کنندگان خواسته شد ۳۰ دقیقه بعد از صرف غذا، آدامس بدون قند بجوند. به محض گذشت پنج دقیقه از جویدن آدامس، شرکت کنندگانی که آدامس جویده بودند، در مقایسه با سایر شرکت‌کنندگان که آدامس نجویده بودند، احساس سیری بیشتری داشتند.

۱. بخش اعظم آدامس متشکل از نوعی لاستیک به نام «بوتیل» بوده که در ساخت «توپ بسکتبال» نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲. دانشمندان آدامس را بدهضم‌ترین خوردنی دنیا می‌دانند و کولونوسکوپی روده نشان داده که آدامس قورت داده شده حداقل یک هفته بعد می‌تواند از بدن دفع شود.

بیشتر بخوانید:

خواص آدامس‌های غنی‌شده

۳. استحکام آدامس باعث محبوبیتش شده، البته همین استحکام آدامس را به یک آلاینده‌ی زیستی تبدیل کرده است.

۴. یکی از پلیمرهایی که در ساخت آدامس استفاده می‌شود، پلیزوبیوتیلن است که:

از این ماده در صنعت، به‌عنوان روان‌کننده در موتورها استفاده می‌کنند.

این پلیمر همان ماده‌ای است که بعد از نشت نفت، روی پرندگان دریایی می‌نشیند.

۵. آدامس معمولی قابل بازیافت و بازگشت به طبیعت نیست، چون از نوعی پلیمر ساخته می‌شود که در واقع پلاستیک مصنوعی است.

۶. آدامس در بدن ماهی‌هایی که آن‌ها را می‌بلعند، به مرور تولید نوعی سم می‌کنند. پلمیر موجود در آدامس، بعدا وارد چرخه غذایی ما می‌شود. پس لطفا آدامس خود را در طبیعت رها نکنید.

۷. اغلب سازندگان آدامس به منظور نرم کردن آدامس، در مواد آن از مومی به نام لانولین که از پشم گوسفند گرفته می‌شود، استفاده می‌کنند. این ماده در صابون و مواد آرایشی نیز به کاربرده می‌شود. اگرچه لانولین برای بدن و سلامتی ضرری ندارد، اما جویدن ماده‌ای از پشم چندان اشتها آور نیست.

منبع: بیتوته