مسئول اکران‌های مردمی جشنواره عمار: توجه به ظرفیت فضای مجازی رویکرد اصلی جشنواره عمار است. بصیرت یعنی دیدن آنچه در شرایط عادی قابل‌رؤیت نیست.

به گزارش مشرق، سیدرسول منفرد، مسئول اکران‌های مردمی جشنواره عمار  در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما گفت: همه مردم به صورت برابر امکان تماشای فیلم‌ها را خواهند داشت. از ۱۱ تا ۱۹ دی‌ماه  آثار امسال جشنواره در وب‌سایت عماریار نمایش داده خواهد شد. هر اثر ۲۴ ساعت در سایت عماریار نمایش داده خواهد شد.

وی گفت: فراخوان جشنواره عمار هرسال حوالی شهریورماه منتشر می‌شود و ۲ ماه فرصت برای ارسال آثار وجود دارد. بعد از مراحل بازبینی در ۹ دی‌ماه جشنواره برگزار می‌شود. هرساله در سینما فلسطین میزبان آثار بودیم که امسال به دلیل شرایط کرونایی سینما فلسطین به صورت آنلاین خواهد بود.

منفرد اظهار داشت: همه مردم به صورت برابر امکان تماشای فیلم‌ها را خواهند داشت. از ۱۱ تا ۱۹ دی‌ماه  آثار امسال جشنواره در وب‌سایت عماریار نمایش داده خواهد شد. هر اثر ۲۴ ساعت در سایت عماریار نمایش داده خواهد شد. در این مدت حدود ۴۰ اثر نمایش داده خواهد شد. تماشایی این آثار بدون هزینه اشتراک است و اینترنت مصرفی هم نیم‌بها حساب می‌شود.

وی افزود: در سال‌های قبل با نمایش آثار جشنواره در مساجد به دنبال اجتماعات محلی بودیم که امسال مردم با شرکت در میزگرد آنلاین می‌توانند نظرات خود را پیرامون آثار بیان کنند. این بخش از جشنواره اکران‌های مردمی برخط نام دارد.

مسئول اکران‌های مردمی جشنواره عمار در ادامه گفت: توجه به ظرفیت فضای مجازی رویکرد اصلی جشنواره عمار است. بصیرت یعنی دیدن آنچه در شرایط عادی قابل‌رؤیت نیست. جشنواره کمک به مخاطب می‌کند تا از امکانات درونی خود در شرایط خاص استفاده کند. به طور مثال فردی در نوجوانی قطع نخاع شده است و با امکانات درونی خود به یک چهره بین‌المللی تبدیل می‌شود. این سوژه یکی از فیلم‌های جشنواره امسال بود که با نام مستند در یک نگاه اکران خواهد شد. این مستند در خصوص حسین نوری هنرمندی است که با دهان نقاشی می‌کند. نوری در هنرستان نمایش‌نامه انتقادی می‌نویسد و به دست ساواک شکنجه می‌شود اما در یک فضای دراماتیک با یک دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف ازدواج می‌کند. مهدی فارسی کارگردان این اثر را بر عهده دارد.

منفرد خاطرنشان کرد: نقد درون گفتمانی دیگر سرفصل‌های جشنواره عمار است. موضوعات و چالش‌های که صحبت از آن‌ها نیازمند هزینه است، را بررسی می‌کنیم. نمایش فیلم برای توده مردم به این دلیل است که فرآیند فیلم‌ساز شدن در ایران با مردم فاصله دارد. به دنبال این هستیم که فیلم‌ها به دست مخاطب اصلی‌شان برسد. نمایش‌دهنده آثار مردم داوطلب در مناطق مختلف هستند.  آزادی بیان در این جشنواره به این صورت است که شجاعت و نگاه انتقادی به فیلم‌ساز می‌دهیم.

برنامه "یه روز تازه" مجله خبری صبحگاهی تهیه شده در گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷ تا ۹ صبح با بخش‌های مختلفی چون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و... با اجرای وحید رونقی، فریبا باقری، حافظ کاظم‌زاده، صدیقه مرادی و علی مرادخانی روی آنتن می‌رود.

منبع: فارس