به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، 'حسن هدایت' گفت: عدم اكران بیش از 15 اثر سینمایی در سالن های سینمایی نهادی همچون حوزه هنری اتفاق خوبی برای هنر هفتم كشور نیست و در این میان همراهی بخش متولی سینما با این رویكرد هم در نوع خود سووال برانگیز است.
وی ادامه داد: وقتی نهادی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی اكران آثار سینمایی است همه ارگان ها باید به تصمیمات این نهاد احترام بگذارند و اگر قرار باشد هر گروهی بر خلاف مقررات رفتار كند وضعیت خوبی در سینمای ایران حاكم نخواهد شد.
كارگردان فیلم ناسپاس تاكید كرد: شاید در عملكرد هر نهادی ضعف و ایرادی وجود داشته باشد، بهتر است این ایرادات شناسایی و به نهادهای مربوط تذكر داده شود.
هدایت توضیح داد: نگاه تحكمی در هر بخشی محكوم است و چنانچه قرار باشد در هر بخشی با زور حرف خود را جایگزین قانون كنیم اتفاقات خوبی در سینمای ایران رخ نمی دهد.
وی همچنین ادامه داد: نباید بنام اخلاق مداری قانون زیر پا گذاشته شود زیرا با توجه به برخی معضلات اخلاقی در جامعه این نوع تك روی ها پیامدهای ناگواری برای كشور خواهد داشت.
به عقیده این كارگردان سینما،برخی بی اخلاقی ها جزء فرهنگ شده و در این شرایط متاسفانه وقتی در اثری این بداخلاقی ها دیده می شود ندا سر می دهیم و در پوشش مدعی تصور می كنیم كه در كشور فقط ما هستیم كه ملاك و معیار اخلاق را می دانیم.
هدایت به اتفاقات رخ داده برای دو اثر سینمایی در اكران نوروز امسال اشاره كرد و یادآور شد: به كیفیت این دو اثر اشاره نمی كنم اما معتقدم نفس رفتاری كه با این فیلم ها بنام اخلاق شد اشتباه بود؛ وقتی وزارت ارشاد را به عنوان متولی سینمای كشور قبول داریم نباید چنین رفتارهایی را از خود نشان دهیم.
وی تاكید كرد: تداوم چنین رفتارهایی در سینما موجب می شود كه به تعبیری سنگ روی سنگ بند نشود و هر كسی از نگاه خود در قامت مامور قانون به كار مدیران اجرایی و حتی قانون گذار دخالت كند.
كارگردان فیلم سینمایی ناسپاس گفت كه بنام اخلاق نباید قوانین سینمایی را زیر پا گذاشت و اگر در سینما مشكلاتی وجود دارد همه در راه رفع آن گام برداریم.