کد خبر 1170491
تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰

درهای مدارس کشور از امروز البته با شرایطی و در مناطق آبی و زرد به روی دانش‌آموزان باز شد.

به گزارش مشرق، حدود ۱۰ روز پیش و وقتی که با رعایت پروتکل‌ها و مقررات بهداشتی، رنگ‌های کرونایی تغییر کرد و شهرهای قرمز و نارنجی به زرد و آبی تغییر یافتند، وزارت آموزش و پرورش تصمیم در ستاد کرونا، پیشنهادی را مطرح کرد که امکان حضور برخی دانش‌آموزان در مدارس فراهم شود.

ببینید:

فیلم/ اعلام دستورالعمل‌های بهداشتی بازگشایی مدارس

اولین گروهی که درخواست برای حضور آنها در مدرسه مطرح شد، پایه اول و دوم دبستان است؛ کودکانی که بخش عمده‌ای از یادگیری‌شان به ارتباط چهره به چهره مرتبط است و در شرایط قرنطینه کرونایی، از این امکان مهم بی‌بهره‌اند.

گروه بعدی هنرستانی‌ها هستند که در هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش تحصیل می‌کنند و بخش مهم آموزش‌شان به دروس عملی و آموزش کارگاهی باز می‌گردد و مسلما تا زمانی که در کنار دست استاد، آموزش فرا نگیرند، ماهر در کار نخواهند شد.

و اما دایر شدن مدارس زیر ۵۰ دانش‌آموز در مناطق آبی هم پیشنهاد دیگری بود که از سوی وزارت آموزش و پرورش به ستاد کرونا اعلام شد و در نهایت هم مجوز بازگشایی مدارس با شروطی دریافت شد. 

شرط اول این بود که در مناطق قرمز و نارنجی، خبری از آموزش حضوری نخواهد بود و این قوانین فقط در مناطق آبی و زرد اعمال می‌شود و شرط دوم اینکه، مدارس زیر ۵۰ دانش‌آموز نیز فقط در مناطق آبی دایر خواهد بود اما شرط سوم، در هر کلاس باید ۱۰ دانش‌آموز حضور داشته باشند و شرط مهم‌تر، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس توسط دانش‌آموزان و اولیای مدرسه است.

وقتی ۲۱ دی از قول وزیر آموزش و پرورش اعلام شد که مدارس از اول بهمن باز می‌شود و شرایط آن را اعلام کرد، مسؤولان وزارت بهداشت موضع‌گیری را آغاز کردند که موافق این بازگشایی نیستند و خطراتی را به همراه دارد؛ این موضوع موجب شد که نگرانی‌هایی برای والدین ایجاد شود. 

تا اینکه روز گذشته، وزیر آموزش و پرورش حضور دانش‌آموزان در مدارس را بر اساس صلاحدید خانواده‌ها اعلام کرد و گفت «از فردا اول بهمن ماه، این سیاست در صورت صلاحدید خانواده‌ها، اجرا خواهد شد».

اما امروز اول بهمن، خیابان‌ها همچنان شلوغ است اما هنوز در ساعات اولیه صبح خبری از بچه‌محصل‌ها نیست. شاید برخی بیایند شاید هم خانواده‌ها ترجیح دهند که فرزندشان در خانه بماند.

وزارت آموزش و پرورش هم تصمیم‌گیری درباره نحوه آموزش را به شورای مدرسه سپرده است.   

منبع: فارس