کد خبر 1181904
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷

در حالی دامنه نوسان منفی سهم‌ها از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش یافت اما باز هم حرکت مثبت شاخص کل چند روزی بیشتر دوام نداشت و شاخص کل به محدوده مقاومت خود رسید.

به گزارش سرویس بورس مشرق، شروع معاملات امروز با فشار فروش در نمادهای شاخص‌ساز همراه بود و شاخص کل بیش از نیم درصد افت کرد و به یک میلیون و ۲۴۸ هزار واحد رسید.

بیشتر بخوانید:

اقدامات تاثیرگذار در بهبود روند معاملات بورس

پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با تصمیم تغییر نامتقارن دامنه نوسان گفت: مشکل بازار سهام تغییر دامنه نوسان نبود و مشکل اصلی بورس نبود خریدار موثر است و در این شرایط کم کردن دامنه نوسان فقط جلوی ریزش زیاد شاخص کل را خواهد گرفت. در جریان معاملات امروز با وجود افت کم شاخص کل اکثر نمادهای شاخص‌ساز با فشار فروش همراه شدند و سازمان بورس با کم کردن دامنه نوسان فقط جلوی ریزش زیاد شاخص کل را گرفته است.

این کارشناس در رابطه با دلیل کمبود پول در بازار سهام گفت: آخر سال است و خریداران موثر کمتر ریسک می‌کنند همچنین نوسانات قیمت ارز باعث می‌شود تا ریسک بازار سهام بیشتر شود و از طرفی سوم اسفند قرار است در صورت لغو نشدن تحریم‌ها ایران از پروتکل الحاقی خارج شود و این موصوع نیز به ریسک بازار سهام اضافه می‌کند. اما یکی از مهم‌ترین عوامل نبود پول در بازار سهام بی‌اعتمادی است که از ماه‌ها قبل در سهامداران ریشه دوانده است.

این کارشناس در رابطه با روند شاخص کل تا پایان سال گفت: به نظر می‌رسد شاخص کل تا پایان سال در محدوده یک میلیون ۳۰۰ هزار واحد تثبیت شود.

منبع:تجارت‌نیوز