دبير ششمين همايش دکترين مهدويت گفت: آموزه مهدويت راهي براي دست پيدا کردن به جامعه مهدويت است که براي رسيدن به اين جامعه بايد شاخص‌هاي برجسته آن مشخص شود.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاري رسا، حجت‌الاسلام سيدمسعود پورسيدآقايي، دبير ششمين همايش دکترين مهدويت در مراسم افتتاحيه اين همايش که صبح امروز 2 مردادماه در سالن اجلاس سران برگزار شد با ارائه گزارشي از چگونگي برگزاري اين همايش، آموزه مهدويت را رمز حيات و هويت مسلمانان دانست و گفت: معرفت به امام زمان‌‌(ع) مرز بين اسلام و کفر است.
وي با بيان اين‌که دو رويکرد جدي اعتقادي و پژوهشي در اين آموزه کليدي و حياتي مورد تأمل است، گفت: ابتدا بايد ابعاد اعتقادي اين آموزه، انتظار و نقش کليدي و حياتي آن و همچنين نقش ظهور در جوامع مختلف به درستي شناخته شود.
دبير ششمين همايش دکترين مهدويت با اشاره به رويکردهاي پژوهشي به اين آموزه خاطرنشان کرد: نزديک به چند هزار حديث و 380 آيه نسبت به حضرت حجت‌(ع) در منابع روايي شيعه و اهل سنت وارد شده است که در عرصه تربيتي، سياسي، روان‌شناسي، اقتصادي و حتي امنيتي کارکردهاي فراواني دارد.
وي اظهارداشت: آموزه مهدويت از منظر رويکرد امنيتي نيازمند پژوهش‌هاي جدي است و جا دارد پژوهشگران حوزه و دانشگاه در اين زمينه به پژوهش‌هاي عالي بپردازند.
حجت‌الاسلام پورسيدآقايي در ادامه به رويکرد راهبردي و کاربردي اين آموزه و البته با نگاه امام خميني‌(ره) و پس از پيروزي انقلاب اسلامي اشاره کرد و گفت: نگاه راهبردي به آموزه‌هاي مهدويت مورد غفلت قرار گرفته است، که نيازمند توجه جدي مسؤولان نظام به اين امر است.
وي با بيان اين‌که داشتن نگاه راهبردي به مسأله مهدويت يعني ترسيم مسير براي ادامه راه، خاطرنشان کرد: آموزه مهدويت راهي براي دست پيدا کردن به جامعه مهدويت است که براي رسيدن به اين جامعه بايد شاخص‌هاي برجسته آن مشخص شود.
رييس مؤسسه آينده روشن، آموزه مهدويت را برگ برنده‌اي در دست مسلمانان و به ويژه شيعيان معرفي کرد و با بيان اين‌که از اين ظرفيت شگرف براي هدايت جامعه بشري غفلت کرده‌ايم، اظهار داشت: ابتدا شاخص‌هاي جامعه را به دست آورده و براي رسيدن از وضع موجود به وضع مطلوب با استفاده از تمامي امکانات، اين راهبردهاي مناسب را به کار بنديم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فعاليت مؤسسه آينده روشن در اين زمينه، آن را مؤسسه‌اي حوزوي معرفي کرد و گفت: خواستگاه مهدويت حوزه‌هاي علميه است.
حجت‌الاسلام پورسيدآقايي همچنين با اشاره به مقاله‌هاي ارسالي به اين همايش گفت: تعداد 430 مقاله به اين همايش ارسال شد که از اين تعداد 28 مقاله پذيرفته شده و 16 مقاله فرصت طرح پيدا کردند.
وي در پايان از آغاز برگزاري همزمان همايش دکترين مهدويت در 24 کشور جهان و به همت مجمع عالي اهل بيت‌(ع) خبر داد.