مدت کوتاهي پس از برداشته شدن اين عکس ، پيکر جناب سرهنگ در فاصله اي کمتر از صد متري همين حوض به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرنگار جهاد و شهادت مشرق ، سرهنگ شهيد حسن اقارب پرست فرزند محمد رحيم ، درروز اول ارديبهشت سال 1325 در«اصفهان» به دنيا آمد.
وي در خرداد ماه سال 1343 از دبيرستان هراتي (ادب) در رشته رياضي ديپلم متوسطه گرفت.حسن پس از اخذ ديپلم به مدت يک سال در يکي از داروخانه‌هاي معروف اصفهان بنام «داروخانه بوذر جمهري» مشغول به کار شد.
او در سال 1343 در آزمون دانشکده افسري شرکت کرد و پس از قبولي در تابستان سال 1344 به تهران آمده و وارد دانشکده شد.با پايان يافتن دوران دانشکده در سال 1347، اقارب پرست راهي شيراز شد.
اقارب پرست در تاريخ 2/10/1350 براي گذراندن دوره چيفتن عازم انگليس ايشان در سال 1352 به امريکا اعزام گرديد و دوره جنگ‌هاي شيميايي را گذراند و در بازگشت «بخش جنگ شيميايي – ميکروبي (ش- م- ر)» را در مرکز زرهي شيراز پايه‌گذاري مي نمود.  او مدتي بعد در سال 1353 بار ديگر به امريکا عازم شد اما در بازگشت به عتبات عاليات رفته،در نجف  به حضور حضرت امام خميني (ره) مشرف شد و در ملاقاتي که با ايشان داشت ضمن اعلام بيعت، آمادگي جهت انجام هر نوع فعاليت سياسي و مبارزاتي را اعلام نمود.
اقارب پرست در بهمن ماه سال 57 به مدرسه رفاه – ستاد استقبال از امام (ره) – پيوست و پس از پيروزي انقلاب اسلامي در «کميته انقلاب» در ستاد مشترک ارتش حضوري فعال يافت.
وي پس از انسجام اوليه ارتش به« اداره دوم ستاد مشترک»منتقل شد و با شروع جنگ تحميلي داوطلبانه به« لشگر 92 زرهي» در خرمشهر گرديد.
شهيد اقارب پرست علي رغم اينکه کانديداي فرماندهي ستاد مشترک ارتش و تصدي پست وزارت دفاع بود، با انتخاب شخصي به نيروي زميني پيوست و معاونت عمليات «لشگر 92 زرهي اهواز» را بر عهده گرفت.
سرهنگ حسن اقارب پرست  در مهر ماه سال 63 ،درجزيره مجنون در جاده سيد الشهداء مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به همراه سرهنگ عملياتي و سروان صديقي به فيض شهادت نايل آمد.
از شهيد اقارب پرست شنيدني هاي فراواني نقل مي شود. ايشان در سال هاي پيش از انقلاب ، به همراه شهيد يوسف کلاهدوز ( همسر خواهر شهيد اقارب پرست) و شهيد سيد موسي نامجو ( که استاد شهيد اقارب پرست در دانشکده افسري بود) سهم اصلي را در ههراه شدن ارتش با موج انقلاب اسلامي به عهده داشتند.
عکسي را که مي بينيد ، مدتي قبل از شهادت ايشان ثبت شده است. در اين عکس ، سرهنگ شهيد حسن اقارب پرست به همراه پسرانش در کنار «حوض خون»[ حوضي که در سال هاي دفاع مقدس به بهشت زهراي تهران جلوه اي خاص مي بخشيد اما با پايان جنگ ، عامدانه از کار افتاد و به همت بنياد شهيد ،ديگر هيچ گاه مرمت و فعال نشد ] واقع در بهشت زهراي تهران ديده مي شود .
 مدت کوتاهي پس از برداشته شدن اين عکس ، پيکر شهيد حسن اقارب پرست در فاصله اي کمتر از صد متري همين حوض به خاک سپرده شد.
تلاش هاي ما براي يافتن تصاويري ناب تر و متنوع تر  شهيد اقارب پرست تاکنون به جايي نرسيده است. اجر تمامي کساني که ما را در رسيدن به اين توفيق ياري کنند با سيدالشهدا(عليه السلام) 
روحمان با يادش شاد