سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده از انجام قضاوت‌های شتابزده درباره سویه جدید ویروس کرونای یافت‌شده در هند خودداری شود.

به گزارش مشرق، سازمان جهانی بهداشت دوشنبه درباره قضاوت‌های شتابزده در خصوص سویه جدید ویروس کرونای یافت شده در هند هشدار داد.

طبق گزارش خبرگزاری آلمان، یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت در مقطع فعلی هنوز مشخص نیست این سویه تا چه اندازه مسئول افزایش سریع موارد مبتلایان در هند طی ماه‌های گذشته بوده است.

این سخنگوی سازمان جهانی بهداشت تصریح کرده عوامل متعددی ممکن است در افزایش موارد ابتلا در هند نقش داشته باشند. به گفته او شرکت مردم در جشن‌ها و دیگر مراسم ممکن است باعث افزایش ابتلا به این بیماری شده باشد.

خبرگزاری آلمان نوشته نسخه انگلیسی کرونا هم ممکن است از جمله عوامل اثرگذار بر همه‌گیری کرونا در هند باشد.

هند ظرف ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۵۰ هزار ابتلا به کرونا ثبت کرده است. این رقم، بیشترین موارد ابتلا به کرونا در جهان است. از میان جمعیت ۱.۳ میلیارد نفری هند تا کنون بیش از ۱۷ میلیون نفر به عفونت کرونا مبتلا شده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت سویه‌های کرونای مشاهده شده در انگلیس، آفریقای جنوبی و برزیل را «نگران‌کننده» توصیف کرده است.

چنانچه سویه‌ای از کرونا ساده‌تر منتشر شود، بیماری‌های جدی‌تر ایجاد کند، بتواند سیستم ایمنی بدن را دور بزند و اثربخشی درمان‌های شناخته‌شده را کاهش دهد، سازمان جهانی بهداشت آن سویه را در طبقه سویه‌های نگران‌کننده قرار می‌دهد.

جدیدترین سویه کرونا اولین بار در روز ۱ دسامبر ۲۰۲۰ در هند مشاهده شد.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

منبع: فارس