به گزارش مشرق به نقل از فارس، سومین و آخرین روز از همایش سه روزه کارگاهی مقابله با جنگ نرم که به همت سازمان بسیج اساتید در شهر رشت برگزار شد، با جمعبندی مطالب ارائه شده و گزارش نهایی کارگروههای مختلف به پایان رسید.
در اختتامیه این همایش محمدباقر حبی از اساتید دانشگاه جامع امام حسین(ع) طی سخنان کوتاهی به موضوع شیوههای مقابله با جنگ نرم پرداخت و گفت: در این مقابله، داشتن هدف، یکی از مسائل مورد نظر است و باید توجه داشته باشیم که در این خصوص از تهیه لیست بلندبالای اهداف خوداری کنیم و همچنین اهداف مورد نظر نه اهدافی غیرقابل دسترس (خیلی آرمانی) و نه اهدافی بسیار ساده باشند بلکه این هدفها باید اهدافی چالشی و قابل دسترس باشند.
حبی، سنجش موضوع و همچنین مرتبط بودن با مسئله جنگ نرم را از دیگر مسائل مورد نظر در هدفسنجی عنوان کرد و گفت: ما میتوانیم از طریق اطلاعرسانی، اقدامات فکری، فرهنگی و هنری و نیز عملیات روانی به مقابله با جنگ نرم بپردازیم که در این مسیر تعریف ابزارهای مقابلهای بسیار مهم است.
وی رسانهها، قانون، هنر ادبیات و غیره را از جمله این ابزارها دانست و گفت: البته ما باید توجه داشته باشیم که هر اقدامی میتواند آسیبهایی به دنبال داشته باشد.
حبی در پایان به بررسی برخی شیوههای سنجش در مقابله با جنگ نرم از طریق مشاهده، مصاحبه، بررسی اسناد و مدارک و مراجعه به مراکز اطلاعرسانی اشاره کرد.
بنابراین گزارش در این همایش سه روزه که روزانه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد، سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید، نبیزاده جانشین معاونت تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید، احمد باصری، حجتالله مرادی، حمیدرضا حاتمی، علیمحمد نائینی و نیز محمدباقر حبی از اساتید دانشگاه امام حسین(ع) به ایراد سخنرانی در خصوص تهدیدشناسی و روشهای مقابله با جنگ نرم پرداختند و حاضرین در این همایش نیز در قالب کارگروههای مختلف، برخی موضوعات و مصادیق این مباحث را مورد بررسی و تحلیل بیشتر قرار دادند و در پایان از اعضای کارگروه برتر تقدیر به عمل آمد.
این همایش سه روزه در ادامه سلسله کارگروههای استانی سازمان بسیج اساتید با موضوع مقابله با جنگ نرم برگزار شد.
آخرین روز همایش سه روزه کارگاهی مقابله با جنگ نرم که به همت سازمان بسیج اساتید در شهر رشت برگزار شد، با جمعبندی مطالب ارائه شده و گزارش نهایی کارگروههای مختلف به کار خود پایان داد.