کد خبر 121232
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۶

زاکانی با اشاره به تلاش برخی از نمایندگان برای ادامه یافتن مسیر مجلس هشتم بیان کرد : عناصری تلاش‏شان این است که مجلس نهم را پیوسته و منطبق با مجلس هشتم قرار داده و راه طی شده در مجلس کنونی را چهار سال دیگر ادامه دهند و در این راه نیز برنامه ای سه ‏بخشی را تدوین و اجرا کردند.

به گزارش سرویس سیاسی مشرق ، علیرضا زاکانی منتخب مردم تهران در مجلس نهم در خصوص  مدیریت و همچنین روند کاری مجلس نهم گفت : برای مدیریت مجلس نهم هم اتفاقات عجیبی در ماه های گذشه رخ داد و هنوز هم به‏ شدت ادامه دارد. عناصری تلاش‏شان این است که مجلس نهم را پیوسته و منطبق با مجلس هشتم قرار داده و راه طی شده در مجلس کنونی را چهار سال دیگر ادامه دهند و در این راه نیز برنامه ای سه ‏بخشی را تدوین و اجرا کردند.

وی در خصوص لابی های برخی نمایندگان در خصوص یارگیری برای تشکیل هیئت رئیسه مجلس نهم گفت : بعد از معلوم شدن نتایج مرحله اول انتخابات، برخی نمایندگان سعی کردند به‏ جای کمک در رقابت دور دوم، با اکثریت منتخبین ارتباط برقرار کنند. به‏ گونه‏ ای که امروز به زعم خودشان با  اکثریت منتخبین جلسه گذاشته ‏اند و با 80 درصد آن‏ها به توافق رسیده‏ اند و به اصطلاح بار خود را بسته ‏اند!

زاکانی با اشاره به جنگ روانی و تخریب برخی عناصر خدمتگزار توسط برخی چهره های سیاسی گفت : آنها در گام دوم تلاش کردند تا با تشکیل یک تیم فعال از برخی نمایندگان و بعضی کارمندان مجلس، اذهان را نسبت به رئیس مجلس هفتم منفی کنند.

منتخب مردم تهران با بیان اینکه برخی اصرار بر انشقاق اصولگرایان دارند و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند گفت :  آنها برای استمرار وضعیت کنونی، برای انشقاق در میان اصولگرایان برنامه‏ ریزی جدی کردند تا به هیچ‌‏وجه آن‏ها نتوانند فراکسیون واحد اصول‏گرایان را در مجلس نهم تشکیل دهند و این در حالی است که با اندک نگاهی به نیازهای کنونی کشور، انتخاب مردم و مطالبات آن‏ها در می یابیم که یکی از مطالبات جدی از مجلس نهم؛ تغییر مسیر حرکت مجلس هشتم است.

زاکانی در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری پیرامون لزوم وحدت میان نیروهای انقلاب گفت : علاوه بر این‏که رهبر معظم انقلاب در بیانات نوروزی خود در جمع زائران حرم رضوی، همه سیاسیون را به وحدت توصیه کرده و خواستار کاهش بهانه های اختلاف شدند؛ همچنین معظم له در دیدار با مسئولان کشور در ابتدای سال، آن‏ها را به همکاری و تفاهم بیشتر فراخواندند تا جایی که فرمودند اگر یک سمت نیز کوتاه نیامد طرف دیگر برای رعایت مصلحت کوتاه بیاید تا همکاری بین قوا در درجه بالاتری دنبال شود و البته تاکید فرمودند که در بعضی اوقات نیاز به پافشاری و ایستادگی در مقابل ناراستی‌ها نیز ضرورت دارد، بر این اساس و با توجه به تجربیاتی که جریان اصول‏گرا در مجلس کنونی داشت، ضرورت تغییر رویه در اداره مجلس، امری ضروری به نظر می‏ رسد.

*جهان