به گزارش مشرق، یک منبع آگاه، در مورد تغییر قیمت شکر، اظهار داشت: قبلاً برای اینکه قیمت شکر افزایش نیابد، برای این کالا ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص میدادند که از اواخر سال ۹۸ تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به شکر متوقف شد؛ بر این اساس طی یک و سال و نیم گذشته، از محل ذخایری که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده بود، شکر مصرف خانوار در سطح بازار عرضه میشد و همین مساله موجب شده بود که قیمت شکر در بسته بندی یک کیلوگرمی ۸ هزار و ۷۰۰ تومان ثابت بماند.
بیشتر بخوانید:
کوبیدن دولت بر طبل گرانی کالاهای اساسی در روزهای پایانی
وی افزود: با توجه به اتمام ذخایر مذکور و با توجه به اینکه شکرهای بعدی با استفاده از ارز نیمایی وارد شده، به ناچار قیمت نهایی محصول نیز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: قبلاً به این شکل بود که شکر با قیمتی پایینتر از ۷ هزار تومان تحویل درب انبار میشد و پس از اعمال هزینههای مترتب و بسته بندی با نرخ ۸ هزار و ۷۰۰ تومان به فروش میرفت اما از امروز شکر با نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تحویل درب انبار میشود و پس از اعمال هزینههای مترتب، شکر در بستههای یک کیلوگرمی با نرخ ۱۵ هزار تومان به فروش خواهد رسید.
این منبع آگاه در باره اینکه چرا انجمن صنایع قند و شکر از افزایش قیمت شکر بی اطلاع است، گفت: هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است اما اگر کسی به شرکت بازرگانی دولتی ایران برای تحویل شکر در درب انبار مراجعه کند، باید شکر را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت کند.
وی افزود: باید قیمت جهانی شکر به اضافه نرخ ارز نیمایی و هزینههای مترتب همچون حمل و نقل و بسته بندی و … را مدنظر داشت.