کد خبر 1218711
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۷

رسانه‌ها از سانسور گزارش‌های انتقادی از رژیم صهیونیستی در یک رسانه آلمانی و پرهیز از هرگونه پوشش جنایات آن‌ها به ویژه در فلسطین اشغالی خبر دادند.

به گزارش مشرق، رسانه‌ها دوشنبه گزارش دادند که شبکه خبری «دویچه وله» در آلمان گزارش‌های انتقادی از رژیم صهیونیستی را سانسور می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» هیات تحریریه شبکه دویچه وله گزارشگران و سردبیران خود را از پوشش اخبار مربوط به جنایات تبعیض نژادی و آزار و اذیت فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی منع کرده است.

در سندی دو صفحه‌ای در این زمینه که به بیرون درز کرده و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده، تاکید شده است که میراث هولوکاست و مسئولیت ویژه آلمان در قبال رژیم اسرائیل همچنان سنگ بنای قانون اساسی و سیاست خارجی آلمان است.

«مانوئلا کسپرکلاریج» سردبیر دویچه وله در این زمینه به کارمندان  خود گفته، ما هرگز حق موجودیت اسرائیل را زیر سوال نمی‌بریم.

دویچه وله مدتهاست به دلیل گزارش‌های مغرضانه در مورد تجاوزهای رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی مورد انتقاد قرار گرفته است.

دیدبان حقوق بشر(HRW)  اخیرا در گزارشی گفت که مقام‌های اسرائیلی مرتکب جنایاتی علیه بشریت  و آزار و اذیت فلسطینی‌ها شده‌اند. این سازمان در گزارش ۲۱۳ صفحه‌ای خود که ماه گذشته منتشر شد، اعلام کرد: «این یافته‌ها مبتنی بر سیاست کلی اسرائیل برای حفظ سلطه یهودیان بر فلسطینی‌ها و سو استفاده علیه فلسطینیان ساکن در سرزمین اشغالی از جمله شرق قدس است.»

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است.

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که طی یک هفته تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۲۲۰ فلسطینی شهید شده‌اند که از این تعداد ۵۸ نفر کودک بوده‌اند.

یک مقام ارشد سازمان «یونیسف» (صندوق اضطراری کودکان سازمان ملل) نیز در خصوص وضعیت کودکان در نوار غزه ابراز نگرانی کرد و در مصاحبه با شبکه «راشا تودی» گفت: «اوضاع وحشتناکی است. تنها ظرف پنج روز، دستکم چهل کودک در نوار غزه کشته شده‌اند.»

این مقام یونیسف با اشاره به آسیب دیدن بیش از سی مدرسه در نوار غزه ظرف روزهای گذشته گفت: «در حال حاضر در مورد غزه، هیچ کجا برای کودکان امن نیست. در حالی که آن‌ها همواره باید تحت محافطت قرار داشته باشند.»

منبع: فارس

برچسب‌ها