به گزارش مشرق به نقل از راشا تودی، موسسه بین المللی رتبه بندی فیچ اعلام کرد که گسترش روند عرضه ارزهای مجازی توسط بانکهای مرکزی کشورها فرصتها و تهدیدهایی را ایجاد خواهد کرد.
کارشناسان این موسسه اعلام کردند که باز شدن فضا برای عرضه ارزهای دیچیتال از سوی بانکهای مرکزی در صورتی که مخاطرات آن مدیریت نشود، میتواند به اختلال در نظامهای مالی بینالمللی منجر شود.
مشکلات مربوط به امنیت سایبری و تهدیدات آن از جمله مخاطراتی هستند که به اختلال در نظامهای مالی منجر میشوند؛ چراکه به گسترش اتصالهای الکترونیک بین بانکهای مرکزی و اقتصادها منجر خواهد شد. البته این موسسه گفته عرضه ارزهای مجازی برای بانکهای مرکزی مزایایی را هم در پی خواهد داشت که از جمله آنها افزایش معاملات بدون اسکناس و آوردن پولهای سرگردان به اقتصادها هستند.
از طرف دیگر عرضه این پولهای دیجیتال حریم خصوصی ضعیفتری را برای کاربران در پی خواهد داشت و ممکن است از آن طرف دولتها هم میزان دارایی کیف پول دیجیتال افراد را هم محدود کنند که این مسائل ممکن است باعث شود، علاقه مردم به استفاده از ارزهای مجازی کمتر شود.
برخی بانکهای مرکزی کشورهای جهان اعلام کردند که در حال توسعه بستر عرضه ارزهای دیجیتال خود هستند و به عنوان مثال چین اعلام کرده که قرار است استفاده از یوآن دیجیتال به صورت رسمی در المپیک زمستانی ۲۰۲۲ که در این کشور برگزار خواهد شد، رسماً آغاز شود.