به گزارش مشرق،علي خندان روي جوان در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: در حال حاضر گوشت گوساله داخلي در تهران 16 هزار و 500 تومان قيمت دارد كه اين رقم در اسفندماه سال گذشته 18 هزار و 500 تومان بوده و در فروردينماه سال جاري به 18 هزار تومان و در حال حاضر به قيمت هر كيلو 16 هزار و 500 تومان رسيده است و به صورت مخلوط به فروش ميرسد.
وي گفت: حدود 20 تا 25 روزي است كه گوشت گرم گوساله از سيستان و بلوچستان وارد شده كه اين گوشت به تاييد دامپزشكي سيستان و بلوچستان و پس از آن دامپزشكي تهران رسيده و داراي استانداردهاي لازم است.
او با بيان اينكه در حال حاضر گوشت گرم گوساله با قيمت دولتي و كيلويي 13 هزار و 700 تومان در سطح شهر و بين 120 واحد صنفي توزيع ميشود، گفت: زماني كه گوشت در سيستان و بلوچستان بارگيري ميشود، خنكشده و پس از آن وارد تهران و همه موارد بهداشتي براي آن رعايت ميشود.
خندان روي گفت: در حال حاضر گوشت گوسفندي تازه و گرم كيلويي 18هزار و 500 تومان و به صورت لاشه به مصرف كنندگان توزيع ميشود.
وي گفت: گوشت گوسفند وارداتي استراليا نيز زير نظر دامپزشكي آنجا و با تاييد دامپزشكي ايران وارد شده و بين واحدهاي صنفي در سطح شهربا تعرفه دولتي و به قيمت 15 هزار و 400 تومان به فروش ميرسد.
او با بيان اينكه ما گوشت را از سيستان و بلوچستان، استراليا، پاكستان و برزيل وارد ميكنيم، گفت: گوساله وارد شده از سيستان زيرنظر سازمان دامپزشكي قرنطينه ميشود.
به گفته وي در حال حاضر گوشت دولتي در دو مركز اصلي واقع در خيابان شهيدرجايي، سازمان گوشت و مركز ديگر واقع در خيابان نواب، بريانك و فروشگاه حاج كريم بابايي به فروش ميرسد.
در حالي كه اين روزها شايع شده يكي از دلايل ارزاني قيمت گوشت، كاهش خريد آن از سوي مردم به دليل بيماري تب كريمه-كنگو است، رييس اتحاديه گوشت گاوي استان تهران معتقد است كه اين موضوع به اين بيماري ربطي ندارد، زيرا قبل از عيد علوفه گران بود و در حال حاضر حدود 30 تا 40 درصد ارزان شده است.