کد خبر 1229794
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴

یک فعال سیاسی بحرینی از تبدیل شدن بحرین به مرکز قرنطینه مسافران کشورهای حاشیه خلیج فارس و بروز فاجعه انسانی در این کشور خبر داد.

به گزارش مشرق،دکتر «راشد الراشد» معارض و فعال سیاسی و یکی از رهبران انقلاب بحرین به موضوع بحران کرونا در بحرین پرداخت و در این زمینه گفت: بحرین جزیره کوچکی است که جمعیت آن از یک میلیون و دویست هزار نفر فراتر نمی‌رود اما تبدیل به یکی از پرخطرترین کشور منطقه شده است و تعداد افراد مبتلا و فوتی‌ها همچنان رو به افزایش است. مشکل و بحران اصلی ما این است که رژیم حاکم نه تنها هیچ پاسخی به مطالبات و سوال‌ها در خصوص نحوه محافظت از مردم در برابر این بیماری نمی‌دهد بلکه خود متهم اصلی انتشار ویروس کرونای هندی در کشور است.

شیوع کرونای هندی در بحرین

وی از انتشار کرونای هندی در این کشور خبر داد و افزود: دولت اجازه می‌دهد شهروندان هندی به طور روزانه و بدون رعایت هیچگونه پروتکل بهداشتی و پیشگیرانه‌ای که در تمام کشورهای جهان مرسوم است وارد کشور شوند. مشکل دیگری که باعث انتشار کرونای هندی در بحرین و گرفتن قربانیان بسیار زیاد شده این است که نتیجه منفی تست کرونا در هند به قیمت یک دلار و بدون انجام آزمایش به فروش می‌رود و علی رغم تذکرهای فراوان، رژیم آل خلیفه هیچ واکنشی به این مسئله ندارد که این امر باعث ورود تعداد زیادی شهروند هندی مبتلا به کرونا به کشور شده است.

  بحرین مرکز قرنطینه مسافران کشورهای حوزه خلیج فارس   

این معارض بحرینی با بیان اینکه «بحرین به محل قرنطینه برای مسافران سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس تبدیل شده است» گفت: دولت بحرین علاوه بر اینکه توجهی به اطمینان یافتن از سلامت مسافران هندی که وارد کشور می‌شوند، ندارد بلکه بحرین را تبدیل به محلی برای قرنطینه اتباع هندی که قصد سفر به کشورهای مجاور را دارند، کرده است. کشورهای همسایه همچون عربستان و کویت و امارات و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس از کارگران و اتباع هندی و سایر ملیت‌ها می‌خواهند تا پیش از ورود به خاکشان به مدت دو هفته در هتل‌ها و بیمارستان‌هایی که در بحرین مشخص کرده‌اند، قرنطینه شوند.

سیستم درمانی بحرنی توان مقابله با کرونا را ندارد

دکتر راشد الراشد تاکید کرد: رژیم آل خلیفه خطرات ناشی از این اقدام را به شدت سبک شمرده و امروز نتیجه این تصمیم آنها را می‌بینیم، کار به جایی رسیده است که در کشوری با جمعیت محدود روزانه شاهد فوت 28 الی 30 نفر از شهروندان بر اثر ابتلا به کرونا هستیم. سیستم درمانی بحرین توانایی تعامل با این حجم از ابتلا و مرگ و میر را ندارد و در مقابله با کرونا کاملا ناتوان شده است.

وی با اعلام اینکه «تعداد کادر درمانی و تجهیزات درمانی و بیمارستانی موجود به هیچ عنوان پاسخگوی این حجم از ابتلای به بیماری نیست» گفت: وضعیت به گونه‌ای است که روزانه بیش از 600 مراجعه به بخش اورژانس بیمارستان سلمانیه که بیمارستان مرکزی بحرین است، صورت می‌گیرد در حالی که بخش اورژانس این بیمارستان تنها به 20 تخت مجهز شده است و به بیماران در راهروها رسیدگی می‌شود، ملت بحرین امروز با فاجعه انسانی بزرگی درگیر است.

 400 زندانی در زندان‌های آل خلیفه مبتلا به کرونا هستند

وی همچنین به وضعیت زندان‌ها در این رژیم اشاره کرد و به خبرنگار تسنیم در این باره گفت: مسئله دیگر مربوط به ابتلای زندانیان به کرونا می‌باشد، هم اکنون حدود 5 هزار نفر با اتهامات سیاسی در زندان‌های بحرین به سر می‌برند و بنا بر اطلاعات موجود بیش از 400 نفر از آنان به کرونا مبتلا شده است و روز گذشته شاهد شهادت دومین زندانی سیاسی بر اثر ابتلا به کرونا بودیم.

وی همچنین گفت: سازمان‌های جهانی و کشورهای مختلف از آل خلیفه درخواست کردند که به طور جدی‌تری با بیماری کرونا و خصوصا کرونای هندی مقابله کند اما متاسفانه رژیم حاکم به طوری افراطی با دید امنیتی به مساله نگاه می‌کند و از نظر فنی نیز توانایی مقابله با این بیماری را ندارد.

مهاجرت پزشکان به خارج از کشور

این معارض بحرینی فاش کرد: رژیم آل خلیفه پس از آغاز انقلاب در بحرین تعداد زیادی از پزشکان و متخصصان را هدف حملات خود قرار داد و تعداد زیادی از آنان را بازداشت کرد که در پی این حملات بیش از 400 پزشک ماهر از بحرین مهاجرت کرده‌اند و این مسئله باعث به وجود آمدن نقص نیروی انسانی در کادر درمانی شده است.

هشدار درباره فاجعه انسانی در بحرین

دکتر راشد الراشد در پایان گفت: فجایع انسانی که در بحرین با آنها روبرو هستیم نتیجه حکمرانی خاندانی است که از مشروعیت سیاسی برخوردار نیستند و توانایی‌های لازم برای مقابله با کرونا را ندارند. تعجب برانگیز است که جامعه جهانی تنها به نظاره کردن حوادث بحرین اکتفا کرده است در حالی که با استفاده از ضعف رژیم حاکم، کشور تبدیل به محل قرنطینه مرکزی برای 8 کشور مجاور شده است و این کشورها کارگران و مبتلایان خود را در آن قرنطینه می‌کنند. هیچ کشوری نمی‌پذیرد که مبتلایان به ویروس کرونا وارد خاکش شوند و در آنجا قرنطینه شوند و از این نظر اتفاقی که در بحرین روی داده، بی‌سابقه است.

منبع: تسنیم