به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، در آستانه فرا رسیدن بیست و سومین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی این همایش روز شنبه در محل ساختمان اداری حرم مطهر و با حضور سردار 'احمد ذوالقدر' جانشین فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ، حجت الاسلام'محمد علی انصاری' دبیر ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و سردار 'حسین رحیمی' رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برگزار شد.
دراین مراسم سردار ذوالقدر تاكید كرد: باید تمام مسوولان اجرایی سالگرد ارتحال امام راحل طوری برنامه ریزی كنند كه نسبت به سال گذشته از زائران امام راحل بهتر پذیرایی كنند تا موجب رضایت خدا و امام راحل قرار گیرد.
وی با بیان این كه سال گذشته آمار زائرین گمشده زیاد بوده است، از مسوولان اجرایی شهرستانها خواست طوری برنامه ریزی كنند تا این نقیصه كمتر شود.
جانشین فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ تصریح كرد: تمام تمهیدات و برنامه ریزی امسال از نظر اسكان، پذیرایی، ترابری و جانمایی انجام شده و مسوولان اجرایی ستاد ارتحال شهرستانها از همین امروز می توانند اقلام پذیرایی محل اسكان را تحویل گرفته و از محل توقفگاههای خود دیدن كنند.
در ادامه این همایش دبیر ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) یكی از اهداف برگزاری مراسم ارتحال را آشنایی افراد جامعه با شخصیت اخلاقی و اهداف امام خواند و افزود: امام راحل قبل از پیروزی انقلاب مظهر اقتدار و قدرت اجتماعی بود و بعد از پیروزی انقلاب به قدرت سیاسی هم رسید.
حجت الاسلام انصاری با اشاره به احترام امام راحل به قانون و عمل كردن به آن، گفت: آیا كسی در زندگی امام راحل سراغ دارد كه ایشان حق كسی را ضایع كرده باشد و شخصیت كسی را زیر پا بگذارد؟ بلكه امام در تمام مراحل زندگی قانون را سرلوحه كارهایش قرار داده بودند.
وی افزود: در زمان حیات امام كسانی كه با امام نزدیك بودند، جرات نداشتن حرفی از خلاف قانون بزنند.
حجت الاسلام انصاری خاطر نشان كرد: آن چیزی كه ضامن نظام و اقتدار نظام است و همه جا عظمت نظام را بالا می برد، قانون است .
وی تصریح كرد: باید به قانون و قوانینی كه از سوی مسوولان نظام تصویب شده احترام بگذاریم و خودمان را ملزم به اجرای قوانین كشور بكنیم .
دبیر ستاد ارتحال بزرگداشت امام راحل افزود: اگر امروز به همان قانون ضعیفی كه در گذشته در سازمان ملل نوشته شده بود، عمل می شد امروز حق هیچ كشور مظلومی زیر پا گذاشته نمی شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در این همایش با بیان اینكه 10 توقفگاه اختصاصی برای اتوبوس های ورودی به مراسم ارتحال امام خمینی(ره) تدارك دیده شده، افزود: این اتوبوسها موظفند برای ایجاد نظم و جلوگیری از ترافیك، در محل های پیش بینی شده مستقر شوند.
سردار رحیمی ادامه داد: بحث ترافیك تهران و مسیرهای ورودی به حرم امام خمینی(ره) در 14 خرداد، یكی از مهمترین موضوعاتی است كه همه ساله باید به آن توجه و تدابیری برای رفع آن اندیشیده شود.
وی افزود: بیش از یك میلیون زائر با چندین هزار وسیله نقلیه از سراسر كشور، به تهران می آیند تا در مراسم ارتحال امام (ره) شركت كنند و این نیازمند برنامه ریزی دقیق برای از بین بردن مشكل ترافیكی دارد.
وی با اشاره به آسیب شناسی ترافیكی مسیرهای ورودی به حرم امام (ره) افزود: با توجه به آسیب شناسی هایی كه در سالهای گذشته داشتیم، سعی داریم با برنامه ریزی دقیق كه نیازمند همكاری كمیته های برگزاری مراسم ارتحال است، مشكل ترافیكی در روز 14 خرداد نداشته باشیم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برنامه ریزی، نظم و اجرای قوانین را یكی از اولویت ها برای هر چه بهتر برگزار شدن مراسم سالگرد ارتحال امام دانست و خاطرنشان كرد: برنامه ریزی، نظم و اجرای قوانین باید به بهترین نحو اجرا شود تا با مشكلی مواجه نشویم.
وی افزود: برای رفع مشكلات ترافیكی، نقشه هایی طراحی شده كه در اختیار مسوولان كمیته برگزاری سالگرد ارتحال امام داده شده تا زائران را توجیه كنند.
رحیمی با بیان اینكه رعایت قوانین و مقررات رانندگی باعث جلوگیری از سوانح و اتفاقات خواهد شد، افزود: مسوولان كمیته های استانی مراسم سالگرد امام(ره) موظفند راننده های اتوبوس را با قوانین و مقررات آشنا كنند؛ چرا كه عدم رعایت قوانین زمینه بسیاری از سوانح رانندگی است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه كرد: تمام اتوبوس هایی كه راهی حرم امام(ره) می شوند، از پیاده كردن زائرین در خیابان های اطراف اجتناب كنند؛ چرا كه این كار باعث شكل گیری سوانح و بی نظمی می شود.
همایش راهوران آمادی و اردویی ستاد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور مسوولین راهور كشور، آماد اردویی سپاه های استانی به میزبانی سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ برگزار شد.